Kam na lyže? No přeci do Koutů!

Lyžařská sezona je v plné proudu a vy stále trčíte v práci? Nyní je ten správný čas na pořádnou zimní dovolenou! Udělejte si pro sebe čas a užijte si s rodinou sněhové radovánky plnými doušky. Za kvalitními sjezdovkami nemusíte jezdit daleko. Nejen Alpy nabízí příjemné vyžití pro milovníky zimních sportů. V České republice najdete spoustu oblíbených lyžařských středisek. Jedno z nich se nachází například v Koutech nad Desnou. Pojďte se s touto lyžařskou lokalitou blíže seznámit.

Objevte krásu Jeseníků

Kouty nad Desnou si užijete v létě i v zimě. Jedinečná příroda chráněné krajinné oblasti Jeseníky láká k dlouhým procházkám za každého počasí. Především v zimě je tato oblast opravdu kouzelná. Zasněžené kopce a lesy působí romanticky, takže na své si tu kromě lyžařů přijdou také příznivci běžkování. Pokud vlastníte kvalitní fotoaparát, nezapomeňte si jej doma, jesenická panoramata rozhodně stojí za zvěčnění. Kromě běžkařských tras se zde nachází horské centrum, kde na vás a vaše ratolesti čeká spousta zábavy. Sjezdovky si zde užijí jak ostřílení lyžaři, tak i ti nejmenší začátečníci.

Zabydlete se v horské roubence

Možností ubytování v Koutech nad Desnou je celá řada. Pokud ale hledáte komfort, pohodlí a luxusně vybavenou chalupu, Roubenky Annaberg jsou tou správnou volbou - budete se sem rádi vracet. Tří až pětilůžkové pokoje jsou vkusně vybaveny a nabízí možnost vypůjčení županů a osušek. Každá chaloupka disponuje dvěma plně vybavenými kuchyněmi, takže si v klidu můžete připravit vlastní svačiny na sjezdovku i uvařit ranní kávu. Romantickou atmosféru podpoří pohodlné posezení v obýváku s krbem. Samozřejmostí je připojení k wifi. Pokud vás už omrzí venkovní dovádění, můžete si třeba pustit film na plazmové televizi.