Potřebujete něco odvézt? Půjčte si dodávku nebo přívěsný vozík

Dovoz stavebního materiálu, větší nákupy nábytku, stěhování – to vše jsou situace, kdy si s běžným osobním vozem nevystačíme. Nesetkáváme se s tím jenom v soukromém životě, ale mnohdy i u chodu firmy. Jednoduchá možnost zapůjčení dodávky či vozíku umí ušetřit mnoho firemních nákladů.

Stěhujete firmu? Zapomeňte na drahé stěhováky a díky zapůjčení dodávky se přestěhujte svépomoci

O stěhování se říká, že je lepší vyhořet. A co říct, když navíc stěhujete firmu? Důležité dokumenty i vlastní techniku si nejlépe pohlídají zaměstnanci. Půjčte si dodávku nebo přívěsný vozík a ušetřete za drahé stěhováky. Stěhovat můžete kdykoliv vám to bude vyhovovat. Klidně o víkendu nebo v noci, kdy zrovna vaše firma nemusí být k dispozici zákazníkům.

Dodávka pro ty, kdo by ji na 100 % nevyužili

Mnoho podnikatelů podniká v oboru, ve kterém občas potřebují naskladnit větší množství zboží, či jej rozvézt zákazníkům. Pokud však jde jen o občasnou nebo sezónní potřebu, je mnohem levnější zapůjčení dodávky nebo vozíku. Nejenže nemusíte vynakládat velké pořizovací náklady za vlastní automobil či přívěs, ale ušetříte i pokud jde o čas věnovaný údržbě, neplatíte silniční daň, pojištění a ani nekupujete dálniční známku.

Krátkodobý i dlouhodobý pronájem dodávek

Nonstop pražská půjčovna dodávek a přívěsných vozíků sídlí na pražském Žižkově. Výhodou je možnost zanechat své auto přímo na hlídaném parkovišti v areálu firmy. Společnost vám dodávku nebo přívěsný vozík zapůjčí krátkodobě, ale i dlouhodobě. V případě zájmu dokonce s řidičem. Firma půjčuje vozidla v 100% technickém stavu, se vším potřebným příslušenstvím, jako je rudl, pojezdový vozík, „gumycuky“, stěhovacími popruhy i háky, včetně sněhových řetězů. Auta jsou pojištěna a mají dálniční známku. Vozový park tvoří dodávky Ford Transit. Přívěsný vozík si lze půjčit v provedení plato, skříňový nebo s bočnicemi.