Hledáte při prodeji nemovitosti maximální komfort? Vyzkoušejte přímý výkup

Nechcete čekat, až se pro vaši nemovitost najde kupec nebo jednoduše nemáte na tuto zdlouhavou proceduru čas? Vyzkoušejte přímý výkup nemovitostí s garancí bezpečnosti i rychlého odkupu od Edox Reality s.r.o.

Výše výkupní ceny, právní servis, minimum nutného času – to jsou benefity, které jsou pro náročné klienty při použití přímého výkupu nemovitosti zásadní. Už není třeba čekat na zájemce, čekat na převedení platebních prostředků z hypoték, nebo se přizpůsobovat termínům zájemců o nemovitost, odhadcům apod. Nevěříte?

Rychlý prodej nemovitosti a peníze do dvou dnů

Takové je heslo zástupců z EdoxReality.cz, specializujících se na výkup nemovitostí v Praze. Takže chcete-li prodat byt, dům, rekreační objekt nebo třeba pozemek bez starostí a takřka okamžitě, vsaďte v první řadě právě na jejich služby.

Konzultace, odhad ceny nemovitosti i konečný návrh ceny za odkoupení jsou s kvalitním partnerem procesy rychlé, bezplatné – a především zcela nezávazné! Za zeptání tak skutečně nic nedáte – naopak, můžete jen získat.

Problémem nejsou ani nemovitosti v zástavě, exekuci či s další právní zástavou. A jaké jsou záruky? Ty nejvyšší možné! Kupní cena nemovitosti, kterou si se zástupcem realitní kanceláře sjednáte, je vždy uložena v pojištěné bankovní, notářské či advokátní kanceláři. Samozřejmostí je i pojištění profesní odpovědnosti s limitem 10 milionů korun na každý obchodní případ. A tuto částku lze samozřejmě při vyšším objemu transakce dále navýšit.

S veškerou právní zárukou

Bát se nemusíte ani okamžitého vystěhování, nutnosti placení dalších poplatků nebo dlouhého čekání na peníze. Do dvou dnů od potvrzení technického a právního stavu nemovitosti je vše vyřízeno. Stačí kontaktovat realitní kancelář EdoxReality.cz