Potřebujete webstránku nebo eshop pro svou firmu?

Tvorba eshopu nebo firemní webstránky je nyní jednodušší než kdykoliv předtím. Zatímco v minulosti jste si museli objednat firmu, která Vám zajistila doménu, hosting a vytvoření stránky na míru, tak dnes si svou stránku poskládáte sami bez programátora nebo grafika.

Jak to funguje?

Stačí navštívit stránky poskytovatele, který nabízí tvorbu eshopu nebo webstránky k pronájmu, jako je například WEXBO.com, kde vyplníte krátký nezávazný registrační formulář. Na Vámi zadaný email Vám budou doručeny přihlašovací údaje a bližší informace k nově vytvořeným testovacím stránkám. Vytvoření takové stránky je zdarma a netrvá více než 3 minuty. Vytvořené stránky můžete ihned upravovat dle vlastních představ.

Co obsahuje balíček služeb?

Pokud budete s vytvořenou testovací stránku hotovi můžete přejít do ostrého provozu s využitím vlastní domény (vasedomena.xyz), kde si budete moci vytvořit emailové schránky z vlastní domény jako např .: jmeno.prijmeni@vasedomena.xyz

Služba v systému WEXBO obsahuje všechny potřebné funkcionality na vedení vlastní webstránky, jako jsou kontaktní formuláře, cenové nabídky, galerie, mapy a podobně. V případě eshopu jsou samozřejmostí platební brány (GoPay, ComGate, PayPal, ...) přepravní služby (Zásilkovna, Uloženka, ...) nebo exporty na srovnávače zboží (Heureka, Zboží, Pricemania, ...) a ještě mnohem více.

Jaké jsou ceny tvorby eshopu nebo webstránky k pronájmu?

Výhodou takovéto formy je, že neexistují žádné vstupní náklady, konzultace, grafické a programátorské návrhy, což výrazně snižuje cenu tvorby. Platíte pauze paušál například na měsíční bázi. Ceny pronájmu tak začínají od 150 Kč/měsíčně za webstrańku nebo 300 Kč/měsíčně za eshop.

Pro koho je určen tento typ tvorby?

Prakticky pro všechny. Například v systému WEXBO.com dokážete vytvořit profesionální web i úspěšný eshop se všemi důležitými funkcionalitami. Hlavní skupinou jsou však malý a střední podnikatelé s omezeným rozpočtem na tvorbu eshopu nebo vlastních stránek.

Svede to opravdu každý?

Ano, redakční systémy formou pronájmu jako je WEXBO jsou vyvíjeny tak, aby je dokázal ovládat opravdu každý. Intuitivní administrace obsahuje nápovědu ke každé položce, což napomáhá uživateli systému informovat se jako dána možnost funguje ještě pro její aktivací. K dispozici jsou samozřejmě různé návody, nápovědy, video-návody nebo technická podpora daného redakčního systému dostupná přímo v administraci.

Jaké jsou výhody pronájmu eshopu nebo webstránky?

  • na vytvoření vlastní webstránky nebo eshopu nejsou potřeba žádné odborné znalosti
  • vytvořené stránky testujete 15 dní zcela zdarma
  • finančně nenáročné řešení formou pronájmu bez vstupních nákladů a bez vázanosti
  • hosting, domény, emaily zajišťuje provozovatel v ceně služby
  • díky uzavřenému systému je zaručena vyšší bezpečnost Vás a Vašich klientů
  • vždy aktualizované funkce a funkcionality v systému
  • možnost napojení na různé externí služby bez příplatku
  • doplňky, pluginy, moduly a funkcionality v ceně služby
  • technická podpora k dispozici po celou dobu pronájmu využívaných služeb