Stylová mozaika dodá vaší koupelně úplně nový rozměr

Originální, luxusní a stylová koupelna? Použijte obklad z mozaiky. Umístit ji můžete na stěny i podlahu. Popusťte uzdu své fantazii
a kombinujte různé barvy, vzory i povrchy.

Luxusní skleněná 3D mozaika AURA

Proč právě mozaiku?

Obklady z mozaiky se používají už po staletí. A my se tomu vůbec nedivíme. Díky mozaikovým obkladům snadno oživíte daný prostor. Jedná se o dokonalý designový doplněk, který vnese do místnosti dynamiku a umocní její charakter. Jejich výhodou je také velká odolnost a s tím i spojená dlouhá životnost. A na mozaikách je skvělá také jejich značná variabilita. Můžete je kombinovat s různými typy obkladů a dlažeb.

Žádné složité nalepování

Vybaví se vám při slově mozaika složité lepení po jednotlivých kousíčkách? Ale tak už to dávno není. Aplikace mozaiky je velmi jednoduchá. V dnešní době je totiž většina mozaiek dodávána na síťovaném podkladu. Skvělé na tom je, že díky tomu si ji můžete podle potřeby uříznout na vámi požadovaný rozměr i tvar. To oceníte především při obkládání van, sprchových koutů nebo různých sloupů.


Skleněná mozaika imitující dřevo ze série Woods od výrobce Vidrepur

Nejenom různé barvy, ale i tvary a velikosti

Mozaika, to už nejsou jen klasické čtverečky, vybírat si dnes můžete z různě velkých obdélníků, tzv. bricků, trojúhelníků, vlnek nebo koleček. Velmi trendy jsou i takzvané hexagony, mozaiky připomínající včelí plástev. Obklady z mozaiky dnes seženete v podstatě v jakékoliv barvě. Na trhu jsou k dostání mozaiky různých velikostí. Respektive s dílky různých velikostí. Ty nejmenší mohou mít pouhých 5 x 5 milimetrů a ty největší jsou velké i 10 x 10 centimetrů.


Designová mozaika ze série Interni


Luxusní mozaika ze série Concept Stone od italského výrobce Gardenia Orchidea


Originální geometrická mozaika ze série Interni