Firemní party bez špinavého nádobí

Dobré vztahy ve firmě pomáhají budovat různé společné akce se zaměstnanci. Party a večírky jsou ideální způsob, jak stmelit kolektiv, i jak ukázat, že jsou pro vás zaměstnanci více než jen „pracovní síla“.

Firemní večírek i oslava kulatin některého ze zaměstnanců je skvělá věc, ale jen do té doby, než dojde na špinavé nádobí. Firmy stále častěji preferují oslavy pod vlastní střechou, které jsou komornější i levnější. Prostory jsou pro ně obvykle vhodné, horší už to je s vybavením. Catering objednáte, ale než platit další vysoké částky za zapůjčení nádobí, je lepší situaci vyřešit jinak – jednorázovým nádobím.

Kvalitní online papírnictví vaši firmu dokonale připraví na každý večírek

Vhodné jednorázové nádobí nabízí online papírnictví PANET. Na výběr je odolné papírové i plastové nádobí. Chcete dát vaší firemní akci trochu stylu? Zkuste třeba plastové skleničky zajímavě dozdobit, nebo kupte již zdobené party nádobí. V e-shopu www.panetsro.cz se pro firemní večírek vybavíte jednorázovými talíři, tácky, kelímky i příbory. Úklid bude snadný a rychlý.

Zakládá si vaše firma na ekologii? Žádný problém! Pořiďte si BIO nádobí vyrobeno z cukrové třtiny. Je kompostovatelné, snadno rozložitelné a šetrné vůči životnímu prostředí.

Nezapomeňte na dekorace

Ve stejném e-shopu pořídíte i originální dekorace. Nafukovací balónky na oslavy, lampiony, konfety a serpentiny, papírové girlandy i další potřeby pro dekorování interiéru.

Aktuálním hitem moderních oslav jsou především balónky. Pořídit je lze v různých barvách. Mnohdy s nápisy, nebo třeba ve tvaru srdce. Módní je především ladění oslav do jednotné barvy. To lze docílit právě pořízením velkého množství balonků ve stejné barvě. K dokonalosti pak výzdobu dovedete stejnobarevnými papírovými ubrusy a ubrousky.

Chcete skutečně luxusní oslavu? Ozdobte ji krajkami. Ne těmi z látky, ale krásnými dekoračními papírovými krajkami. Bílými či zlatými. I ty koupíte v papírnictví PANET.