Nebezpečné sexuální trendy, které vás mohou i zabít!

Okořenit si intimní život je zcela normální a je jenom dobře, pokud s partnerem nezabřednete do stereotypu. Najít však hranici toho, co je ještě přijatelné a co už hazard se zdravím, je velmi důležité. V poslední době se totiž rozšířily trendy, při kterých hrozí velké nebezpečí. Které to jsou?

Sex bez kyslíku

Záliba v erotickém dušení, asfyxiofilie, je postavena na faktu, že pokud se zamezí přísun kyslíku do mozku, celý intimní zážitek dostává zcela jiný rozměr rozkoše. Tato teorie je pravdivá, skutečně se sex zintenzivní, avšak způsob jakým toho lze docílit, je hazard se zdravím. Obvykle se totiž na hlavu musí nasadit neprodyšná kukla nebo igelitový sáček. Některé páry dokonce používají škrcení na provaze. Tato praktika je velmi nebezpečná, protože nikdy nemůžete zcela ohlídat moment, kdy je ještě všechno v pořádku a kdy už ne. Snadno tak může dojít k poškození mozku nebo zástavě srdce.

Hlavou do vody

Pokud se alespoň trochu vyznáte v temné stránce lidské historie, jistě vám něco říká útrpné právo. Při něm docházelo k nejrůznějším formám mučení, mezi jinými i namáčením do vody. Právě z toho vznikla praktika watertorture. Jedná se o různé varianty mučení se společným základem – jeden z partnerů se u styku musí topit. Nejčastěji se noří hlava do plného umyvadla nebo se na hlavu připevní látková kukla, do které se vlévá voda. Přitom stačí chvilka, aby se submisivní partner vdechl vodu.

Experimentujte s rozumem

Pokud se i vy chystáte, že vyzkoušíte s partnerem něco nového, dejte si pozor. Zkoušet nové věci lze i zdravější formou. Vyzkoušet můžete například hračky ze sexshopu, navštívit společně erotický masážní salon, kde si vyzkoušíte tantrickou masáž či nuru masáž, nebo si kupte knížku s kamasútrou. Užijete si jistě spoustu nových pocitů a nehrozí riziko, že jeden druhému ublížíte.