4 věci, které muži na ženách prostě milují

Ženy mají poměrně jasné představy o tom, co se na nich mužům líbí – perfektní postava, dlouhé blond vlasy, vysoké jehlové podpatky, sexy oblečení. Je tomu ale opravdu tak? Přinášíme pár – pro někoho možná překvapivých – faktů, co na nás pánové obdivují.

Když máte sebevědomí

Zdravé sebevědomí je sexy a neuvěřitelně přitažlivé. Muži nemají rádi chudinky. Trpíte mindráky z toho, že nejste dokonalá? To není přece nikdo, i když se nás mediální svět snaží přesvědčit o opaku. Naučte se mít svou odlišnost ráda a přijměte ji, buďte sebejistá, ciťte se dobře ve vlastním těle. Svět se přece nezboří kvůli tomu, že máte větší nos nebo pár kilo nadváhy. Neupozorňujte na to a neshazujte svůj vzhled. Uvidíte, že si nikdo žádných nedokonalostí nevšimne.

Když máte smysl pro humor

Muži milují ženský úsměv a přirozený, uvolněný, srdečný smích. Pokud je navíc žena i vtipná, dovede si udělat legraci i ze sebe samotné a umí se bavit, pak má u opačného pohlaví v podstatě vyhráno. Nejen, že s ní nehrozí nuda, ale daleko snáz se s ní budou překonávat také nejrůznější problémy, které život přináší. Dovede se na ně podívat s nadhledem a zachovat si pozitivní myšlení.

Když o sebe pečujete

Nerezignujte na svůj vzhled. Zachovejte si svou ženskost bez ohledu na to, jestli jste s partnerem pět měsíců nebo deset let. Vězte, že vytahané tepláky nestačí ani na nošení na doma. Dejte si na sobě záležet, pečujte o sebe, rozmazlujte se, hýčkejte se. Nezapomínejte na make-up, muži upřednostňují přirozenou krásu, proto své půvaby podtrhněte jen lehkým denním líčením, které působí jemně, křehce a něžně. Čas od času si zajděte do kosmetického salonu, kde vám profesionálně ošetří pleť, pravidelně zamiřte také do kadeřnictví. Nepodceňujte ani kvalitní manikúru, ruce jsou vaší vizitkou a muži si jich všímají více, než byste čekala.

Když umíte pochválit

Muži a jejich ego, to je kapitola sama pro sebe. Pánové prostě komplimenty potřebují, i když to nikdy nepřiznají. Oceňujte ho a chválou vůbec nešetřete, důvod se jistě vždycky najde. Řekněte mu, že je dobrý, když se mu něco povede, že mu to sluší, že s ním ráda trávíte čas. Zkrátka, dejte mu pocit výjimečnosti a uvidíte, že se v jeho očích stanete naprostou bohyní!