ŽĎAS je přední strojírenská firma na českém trhu

Pokud podnikáte ve strojírenství, zřejmě jste o společnosti ŽĎAS slyšeli už nespočetněkrát. Ještě aby ne, když se jedná o přední strojírenskou firmu v našich končinách, která má více než 65letou tradici. Je to akciová společnost, která momentálně zaměstnává na dva tisíce pracovníků s odpovídajícími kvalifikacemi. V následujících řádcích vám společnost ŽĎAS představíme trochu podrobněji, třeba si čtete o společnosti, se kterou brzy navážete spolupráci.

Stačí se podívat do pestrého portfolia služeb a produktů a hned pochopíte, proč je ŽĎAS ve strojírenském segmentu tak populární. Právě takhle široký rozsah nemá snad žádná jiná česká strojírenská společnost. Zaměřuje se na výrobu tvářecích strojů, zvládne vyrobit také zařízení pro volné kování a zpracování šrotu, stejně tak vám poskytne ještě hydraulické lisy, zařízení na zpracování válcovaných výrobků a podobně.

Zajímavosti o firmě ŽĎAS

Jestliže si ani nedokážete představit, jak velké odlitky, výkovky a ingoty dokáže ŽĎAS zpracovat, potom vám dané informace poskytneme. Postará se o výrobu odlitků od 200 do 50 000 kilogramů, výkovků od 20 do 9 000 kilogramů a ingotů od 500 do 20 000 kilogramů. Strojírenská společnost se dále zaměřuje na zpracování kovového odpadu, opravy a modernizaci obráběcích strojů a dělení či moření materiálu. V neposlední řadě má k dispozici hydraulickou zkušebnu a pod jejími křídly vznikají hydraulické lisy a systémy.

Na jakých trzích působí?

V podstatě je jedno, zda působíte v průmyslu automobilovém, strojírenském, metalurgickém, dopravním, energetickém, ropném, těžebním či železničním. Ve všech těchto oblastech vám totiž ŽĎAS pomůže a poskytne to, co potřebujete. Také se stane vaší pravou rukou, jestli podnikáte v jaderné energetice a zpracování odpadu.