Vybíráte školní batoh? Víme, na čem záleží!

Chození do školy se neobejde bez pořádného vybavení. Každý rodič tak jednou za čas řeší výběr nového batohu pro své dítě. Při výběru toho nejlepšího modelu ale nejde jenom o vzhled či počet kapes pro ukládání věcí. Důležité jsou i jiné parametry. A jaké? To se dozvíte v tomto článku, díky kterému při výběru příštího školního batohu jistě nesáhnete vedle.

Velký okamžik výběru první aktovky

Když se blíží ta velká chvíle, že malý prvňáček poprvé vyrazí do školy, nezbývá nic jiného než pořídit všechny nezbytné věci. Kromě penálů, desek na sešity, obalů a psacích potřeb je důležitá hlavně školní aktovka pro prvňáčka. Měla by poskytovat dostatek místa pro všechny nezbytnosti, ale zároveň by měla být šetrná k dětským zádům a mít co možná nejnižší hmotnost. Právě na tyto dva faktory hledí český výrobce batohů Stil. Kromě samotných batohů můžete rovnou pořídit i celé sady školního vybavení ve sladěném designu.

Pohodlí při každodenním nošení

Během každého všedního dne musí děti jít do školy a vzít si svou tašku. Školní batohy mnohdy obsahují pořádné množství učebnic a jsou tak těžké. Už jen z toho důvodu patří mezi nejdůležitější parametry při výběru nového batohu šetrnost k páteři. Je potřeba volit modely tvarované pro ideální a přirozenou polohu zad, kdy nedochází ke zbytečnému namáhání. Snažte se tedy nejdříve sledovat vhodnost batohu pro dětská záda a až na dalším místě vybírejte vzhled.

Vkusný batoh, který potěší i starší studenty

V nabídce českého výrobce školních pomůcek Stil nechybí ani školní batoh pro 2. stupeň. Pro starší žáky je důležitý hlavně vzhled batohu, ale jistě ocení i dostatečnou kvalitu a promyšlené uspořádání vnitřních prostor. I zde je dobré sledovat váhu samotného batohu a celkové tvarování pro pohodlné a příjemné nošení během každého školního dne. Studentský batoh představuje ideální kombinaci všeho, co studenti očekávají.