Ochutnejte edice vína Karel Roden

Víno je nápojem bohů. Znalci i ti, kteří víno teprve poznávají, určitě vědí, že nejlepší vína pochází z Moravy. Zaměřte se na rodinná vinařství, jež si své produkty doslova vymazlí.

Nejlepší vína z Moravy

Nemusíte kupovat drahé láhve z Francie, Chile, Izraele či Nového Zélandu. Moravská kotlina nabízí úžasné spektrum vín bílých, červených nebo růžových. Vinařští znalci potvrzují, že moravská vína patří již mezi světová. Může za to dnešní klima, kdy noci jsou chladné a dny teplé, což příznivě ovlivňuje vlastnosti hroznů, z nichž se vyrábí chuťově pestré edice.

Rodinné vinařství VICAN a jeho nabídka

Zmínili jsme, že rodinná vinařství nabízí skvělou produkci unikátních vín. Výrobou se totiž zabývají lidé, kteří svému oboru rozumí, znají každý krok procesu, vína si doslova hýčkají, protože moc dobře vědí, že si tím budují dobrou pověst. Nemůžeme zde hovořit o masové výrobě, jež skončí v supermarketech. Tato vína dodávají výrobci do vybraných restaurací a přímo prodávají soukromým zákazníkům. Seznámit se s nimi můžete ve vinotékách či je zakoupit v e-shopech. Jedním z rodinných podniků je vinařství VICAN. Nabízí rozmanitou nabídku kvalitních vín z oblastí kolem Mikulova a Pálavy. Míst, odkud pochází nejlepší česká vína.

Poznejte edici vín Karla Rodena

Vinařství VICAN ve svém portfoliu nabízí i výjimečné edice vína Karel Roden. Jeden z našich nejlepších herců s pověstí profesionála ve všech oborech, jimž se věnuje, má kromě umění dvě lásky – koně a právě vinařství. Ačkoli by mohl někdo k jeho produkci přistupovat s předsudkem, že Karel Roden vínům propůjčil pouze tvář, není tomu tak. Herec vínům skutečně rozumí a dbá na to, aby edice jeho vín obstály v silné konkurenci ostatních špičkových vinařů. V luxusních edicích vín Karla Rodena, které vinařství VICAN nabízí, naleznete Pálavu, rulandské šedé, tramín červený nebo ryzlink vlašský. Chuťové spektrum je pestré, degustovat může každý.

Speciální vína vyzývají k degustaci

Nabídka vín Karla Rodena představuje jistě něco unikátního, vinařství VICAN vám ovšem dopřeje i jiná speciální vína. Co si pod tímto pojmem představit? Ojedinělé odrůdy, které vylepšuje vybraný vinný destilát či exkluzivně zvolený alkohol. Sladká vína, která vznikla přírodně – slámová, ledová, výběry z bobulí apod. Poznejte něco nového, unese vás vytříbená degustace.

Moravská bílá vína patří mezi špičku

Především bílá vína z Moravy snesou světovou konkurenci. V posledních letech vznikají výtečné edice vín, prostoupené pestrými chutěmi a vynikající kvalitou. Suchá, polosuchá, sladká či polosladká vína představují široké spektrum nápojů, na nichž si s gustem pochutná každý.

Poznejte červená vína

Znalci se nebojí experimentovat, příležitostní konzumenti vína však dávají spíše přednost vínům bílým. Pokud patříte do druhé zmíněné kategorie, dejte šanci i vínům zbarveným do rudého odstínu. Červená vína vás překvapí svojí delikátností, rozmanitostí a možností je úžasně párovat s vybranými jídly.