Jak jsem si pořídil bezpečnostní dveře

Před dvěma lety jsem si koupil byt na Vinohradech. Splnil jsem si tak svůj sen. Bydlím v klidné ulici, byt má skvělé dispozice a i přes relativně malou podlahovou plochu je vzdušný a prostorný. Navíc jsou okna situována do vnitrobloku.

Jako programátor často pracuji z domova a při výběru bytu pro mne byly nejdůležitějšími kritérii klid a dobrá dostupnost do centra. Můj byt tyto požadavky opravdu splňoval. Nedávno ale nastal zlom.

Jak jsem k bezpečnostním dveřím NEXT přišel

V domě se porouchal výtah a servisní firma klasifikovala závadu jako neopravitelnou. Následovala výměna nefunkčního výtahu za nový. Několik dní jsem trpěl hlukem provázejícím montáž. Byť bydlím v přízemí, nemohl jsem se dočkat, až bude nový výtah v provozu.

A přišla katastrofa. Dveře nového výtahu totiž při každém otevření vydaly hlasité zaskřípění a pak se se šramocením začaly pomalu otevírat. Práce doma se pro mne najednou stala utrpením..

Bezpečnostní dveře dokáží utlumit hluk zvenčí

Svůj byt považuji za své území, ve kterém se odmítám nechat terorizovat výtahem. A protože jsem racionálně založený, rozhodl jsem se problém jednou pro vždy vyřešit výměnou vstupních dveří za protihlukové. Pustil jsem se do hledání těch pravých a narazil jsem na firmu NEXT, jejíž bezpečnostní dveře nakonec vyhrály.

Proč jsem se rozhodl pro dveře NEXT

Nejprve jsem si zjistil, jaké parametry by měly kvalitní vstupní dveře splňovat. Poté jsem na internetu prošel výsledky testů bezpečnostních dveří. Jednou z firem, jejíž nabídka mne oslovila, byla právě NEXT. Ta totiž nabízí nejen bezpečnostní dveře s odpovídajícími certifikáty, ale také kvalitní servis. A navíc firma NEXT dodává dveře české výroby.

Bezpečnostní dveře NEXT mi zajistily klid i bezpečí

Po instalaci bezpečnostních dveří se opět mohu soustředit na práci. Navíc se již nemusím bát zlodějů. Ulevilo se i mé kočce, kterou zvuk nového výtahu děsil. Já i Micka bezpečnostní dveře NEXT všem doporučujeme.