3 možnosti, jak si zařídit firemní web. Která je nejlepší?

Webové stránky dnes potřebuje každá firma nehledě na to, v jakém oboru působí a jestli chce prodávat i online. Minimálně informační web s kontakty a základními údaji je prostě nezbytností a může přivést spoustu nových zákazníků. Otázkou zůstává, jak ho získat. Firmy většinou chtějí co nejvíce ušetřit, ale vyplatí se to?

Na začátku je třeba říci, že na webu určitě není dobré šetřit. Raději si připlaťte, protože je to dost často vaše první spojka s potenciálním zákazníkem. Přesto většinu zákazníků zajímá co nejlevnější tvorba webových stránek. Jestli k nim také patříte, pojďte prozkoumat možnosti.

1. Web od profesionálů

Tohle je nejjistější způsob, jak získat kvalitní web, kde se zákazníci neztratí, který bude vypadat příjemně na první pohled a jímž prostě celkově zaujmete. Na druhou stranu samozřejmě také nejdražší. Určete si tedy priority. Pokud chcete prodávat online, nebo máte v plánu na svém webu pravidelně zveřejňovat nejrůznější novinky a akce, vydejte se touto cestou. K dispozici vám je například tvorba stránek Brno od firmy 2rsolutions.

2. Levnější varianta od studenta či freelancera

Agentury bývají ve srovnání s freelancery dražší. Je to způsobeno také tím, že vám často nabídnou kompletní služby od grafického návrhu přes tvorbu webu až po SEO. Jednotlivec tohle všechno nemůže nikdy ovládat v takové kvalitě. Pokud si ale vystačíte s málem a jste ochotní hledat jehlu v kupce sena (šikovného člověka v záplavě všech studentů začátečníků, kteří si chtějí přivydělat), je tato varianta vhodná právě pro vás.

3. Tvorba webu svépomocí

Co kdybyste si vlastní webové stránky vytvořili úplně sami? Na internetu existují služby, které vám umožní si web naklikat, naplnit obsahem i obrázky podobně jednoduše, jako když tvoříte dokument ve Wordu. Sice v nich nestvoříte úplně všechno, co by vás mohlo napadnout, ale jestli toužíte po čistě informačním webu, který dá lidem najevo, že existujete, s touto low-cost variantou si vystačíte.

Tak pro jakou možnost se rozhodnete vy?