Hledáte kvalitní autoservis v Praze? Na jaře se bez něj neobejdete

Právě na jaře si náš automobil žádá více péče než v jinou roční dobu. Po zimě potřebujeme nejen přezout zimní pneumatiky za letní, ale i provést kompletní údržbu automobilu. Někdy i mnohem více. Řešíte i vy právě nyní poruchu na svém vozidle?

Autoservis Motogard na Praze 10 nabízí jak služby autoservisu, tak pneuservisu. Zkušení mechanici provedou potřebnou údržbu i opravy, a to jak na osobních, tak na užitkových vozech. Přijďte si opět zprovoznit své kvůli závadě nefunkční auto, ale objednejte se i na běžnou servisní prohlídku. V autoservisu se postarají rovněž o kompletní diagnostiku jakékoliv značky automobilu před STK a samozřejmě i o opravy všech problémů, kvůli kterým byste „estékáčkou“ neprošli.

autoservis STK

Připravte své auto v autoservisu Motogard na další sezónu

Perfektně vybavený pneuservis vám přezuje pneumatiky, ale i udělá jejich diagnostiku, poradí s výběrem nových i seřídí nápravu vozidla (tedy 3D geometrii). Firma používá nejmodernější techniku, včetně měřících terčů, které nepoškodí lité disky. Měření je dokonale přesné díky využití 3D laserové technologie.

Na jaře je však dobré nechat automobil prohlédnout i komplexněji. V autoservisu Motogard se vám podívají na olej a v případě potřeby jej vymění. Zkontrolují brzdy a zajistí jejich bezproblémový a stoprocentní chod. Nezapomeňte ani na servis klimatizace. Ta potřebuje údržbu optimálně každoročně, nebo alespoň jednou za dva roky. Jinak vás může nemile překvapit v některém z parných dnů to, že se v autě neochladíte.

pneuservis

Autoservis v pražských Měcholupech nabízí služby od A do Z

Jaké služby autoservis Motogard nabízí? Diagnostikuje závady na všech typech a značkách vozidel. Diagnostikuje a servisuje autoelektriku, opravuje a vyměňuje autoskla, zajišťuje přípravu na STK a měření emisí, mění olej v automatických převodovkách proplachem a nabízí servis a plnění klimatizací.

Autoservis Praha