Čistit podlahy ve firmě ručně je holý nesmysl

Naše firma má docela rozlehlé kancelářské prostory v podkroví. Jsou zařízené velmi vkusně, dalo by se říct, že přírodně. Máme dřevěnou podlahu a interiér zdobí pár trámů. Kanceláře po celém podlaží pak spojuje dlážděná podlaha. Dokážete si ale představit, jak časově náročné je všude uklízet? Nemluvím o umývání oken či utírání prachu. I umýt podlahy je dost fuška.

Právě proto jsme do firmy pořídili profesionální výkonný čisticí stroj ROTOWASH od firmy Clear World. Rozhodovali jsme se, jestli najmout odbornou firmu na úklid, nebo naší uklízečce pořídit ROTOWASH. Moderní stroj nakonec vyhrál, protože jde o řešení na spoustu let dopředu a výsledky jsou skvělé.

ROTOWASH si poradí se všemi našimi podlahami

Na koberec stačí vysavač, na dlažbu mop. Jenže u dřevěných podlah, jaké máme v kancelářích my, je situace trochu složitější. Při čištění mopem na ní dlouho zůstává voda, a tím trpí. S ROTOWASHem je všechno jinak. Mokré čištění strojem probíhá rychleji, povrch je okamžitě nejen očištěný, ale i suchý. A naši dlažbu s ním můžeme čistit také. Stroj je totiž univerzální na všechny možné typy podlah.

Konec bolení zad a dlouhého klečení na zemi

Změnu vidím na tom, jak jsou podlahy čisté. Největší radost má ovšem z nákupu ROTOWASHe naše uklízečka. Úklid velké plochy je pro ni najednou rychlejší, nemusí nakupovat čisticí přípravky, protože stroj čistí efektivně zcela bez chemie obyčejnou vodou. Manipuluje se s ním velice jednoduše, po zakoupení ji přijeli odborníci zaškolit, vše pochopila rychle. Případně je návod dostupný na webových stránkách Rotowash.cz.

My máme ve firmě model ROTOWASH Classic s obouruční rukojetí a mechanickým vstřikem kapaliny mezi kartáče. Existují i další varianty, například jeden určený speciálně na mytí eskalátorů. O tom se ale více dozvíte přímo na výše zmíněném webu. Tam si lze objednat také bezplatnou ukázku použití.