Přehledný a bezpečný sklad potřebuje dobře uspořádané regály

Sklady, dílny, velkoobchody, archivy, ale třeba i garáže – tam všude potřebujeme regálové systémy, které umí bezpečně a přehledně uskladnit skladované zboží a archivované věci. Myslet je zapotřebí na přehlednost uskladnění i na bezpečnost při manipulaci. Regály musí nabízet rovněž potřebnou nosnost.

V každém průmyslovém odvětví máme různé požadavky na regály a regálové systémy. Ať hledáte jakýkoliv, podívejte se na sortiment regálů firmy Kwesto. Ta nabízí celou škálu produktů – od archivačních, certifikovaných pro použití v potravinářství, dále pak konzolové regály, paletové regály, regály na skladování pneumatik, chemikálií, stojany na barely a sudy, plastové regály a skříně, i další skladové systémy.

Paletové regály s vysokou nosností

Pro velké sklady a velkoobchody jsou využívanými paletové regály. Umožňují přístup s vysokozdvižnými vozíky a na police lze ukládat zboží přímo na paletách bez jeho vybalování. Liší se podle svého určení na paletové regály pro těžké, středně těžké a lehké zátěže. Regály mívají kvalitní pozinkovanou úpravu, případně jsou ošetřeny práškovou barvou. Samostatně lze do systémů dokupovat regálové příčníky, ale i paletové výsuvy do podlahy a na nosník. Paletové regály vynikají svojí prostorností, vysokou nosností a stabilitou.

Konzolové regály

Pro různé sklady a dílny, zejména pro ty, které skladují dlouhý tyčový materiál, různé trubky, trámy, lišty a jiný podobný sortiment, se hodí konzolové regály. Možné je pořídit je v podobě stacionárních regálových systému, ale rovněž jako regálové konzolové vozíky. Specialitou je vertikální regál.

Speciální regály určené pro styk s potravinami

Hygienické a potravinářské regály se využívají v provozech, kde je vyžadována certifikace pro styk s potravinami. Hodí se do prodejen potravinářského zboží, do skladů potravin, restauračních zařízení a do jídelen. Využití nachází i všude tam, kde je požadovaná vyšší hygiena, což je například v nemocnicích a v lékárnách.

Archivační regály pro firmy i státní zařízení

Firmy s velkým počtem zaměstnanců a s větší agendou, stejně tak jako různé státní instituce, potřebují pro archivaci speciální archivační regály. Ty jsou svojí velikostí přizpůsobeny uskladnění šanonů a archivačních krabic. Kwesto nabízí velké archivační systémy, ale rovněž menší archivační policové systémy, nebo velice praktické otočné regálové sloupy na pořadače.

Přehledně a prakticky

Přehledný a rychlý přístup například ke kusovým součástkám nebo drobnému materiálu umožňují regály se šikmými policemi. Lze do nich umísťovat balené zboží přímo v originálních obalech, které jsou pouze otevřené tak, aby se z nich snadno zboží vybíralo po kusech. Podobný účel ve velkoobchodech, maloobchodech, ale i v dílnách, mohou splňovat zásobníkové regály se zásobníky nebo s přepravkami. Kwesto nabízí celou řadu řešení zásobníkových regálů, ať již v podobě hotových sestav, tak k individuálnímu sestavení.