Chystáte firemní akci? Nezapomeňte na pronájem stanu či mobilní haly

Letní teplé měsíce jsou ideální pro pořádání firemních akcí, večírků, family days, teambuildingů a jiných aktivit pro zaměstnance, partnery i širokou veřejnost. Nemusíte totiž tolik řešit prostory. Akci uspořádáte klidně venku, pro případ nepříznivého počasí si jen zapůjčíte stany či mobilní haly.

Firmy, které nějakou takovou akci plánují, zpravidla hledají pronájem párty stanů. Je to nejlepší varianta, kupovat stan, který využijete jednou nebo dvakrát ročně, by bylo zbytečné. Externí firma vám ho navíc přiveze, smontuje a po akci zase demontuje. Kromě toho obvykle vyhoví, i co se týče interiérového vybavení.

Někdy je vhodné hledat spíš mobilní haly

Zpravidla se v souvislosti s akcemi mluví o párty stanech, ovšem v reálu se pak ukáže, že má zákazník zájem spíše o mobilní haly. Za stan se dají považovat především menší stavby, mobilní haly jsou co do velikosti daleko flexibilnější. Skládají se totiž z jednotlivých částí, jsou modulární, a tak je lze rozšiřovat. Není problém postavit velkou halu o půdorysu např. 12 × 30 metrů. Právě proto se haly využívají i na takové akce, jako jsou výstavy různé techniky. Mohou totiž posloužit jako dočasná garáž či hangár pro techniku, která by neměla zůstat napospas vlivům počasí.

Dovnitř se dá instalovat vše, na co si vzpomenete

Působí na vás párty stany jako provizorní řešení? Nemusí tomu tak být. Dovnitř mobilní haly nebo stanu se dají nainstalovat podia, rampy, osvětlení, velkoplošné obrazovky, mobilní WC, květinové dekorace a samozřejmě také židle a stoly. Budete-li si přát, lze stan zařídit dokonce s podlahou. Může mít „okna“, být uzavřený nebo polootevřený.

Podívejte se do nabídky firmy AgroServis a získáte představu, co všechno je možné. Jejich služby využívají třeba i ČVUT v Praze či Portugalské velvyslanectví. Stany a haly nejen zapůjčují, ale také prodávají. Většinou je ale opravdu nejlepší, když si necháte zázemí vybudovat se vším všudy a pak zase demontovat. Ušetříte si spoustu starostí.