Barevné obálky jsou veselejší než ty klasické bílé, nemyslíte?

V posledních letech se sice tištěná korespondence posílá mnohem méně, než tomu bylo v minulosti. Spousta věcí se momentálně řeší prostřednictvím telefonu a e-mailu. Stejně tak se do popředí prodírá i komunikace skrze sociální sítě, které hlavně firmám poskytují praktickou a efektivní platformu, jak předat svým zákazníkům okamžitou zpětnou vazbu. I tak se občas najdou věci, které je nezbytné zaslat poštou. V takovém případě se neobejdete bez obálky. Co takhle namísto klasické bílé zvolit barevnou variantu?

Samozřejmě není to pouze o barvách. Obálky jsou k dostání i z různých materiálů a v rozmanitých tvarech. Záleží pouze na vás, po jaké možnosti sáhnete. V následujících řádcích vám představíme barevné obálky, jež si jednoduše zamilujete.

Obálky na svatební oznámení

Pokud vyrábíte svatební oznámení, nabídněte svým zákazníkům barevné obálky sladěné do barvy svatby. V případě, že chce zákazník zůstat i tak u bílé klasiky, navrhněte mu obálku motýlek. V grafice se fantazii meze nekladou.

Narozeninová přání a poukazy vložte do barevných obálek

Stejně tak i výrobci narozeninových přání potřebují obálky. Pohrajte si trochu s barvami, mladí lidé ocení pestrobarevnost, starší zase střídmější odstíny, jako jsou hnědá či béžová.

Jestliže hledáte partnera, jenž vám bude pravidelně dodávat obálky, není nic jednoduššího než se obrátit na společnost Barevné obálky. Působí na tuzemském trhu dlouhá léta a její produktové portfolio je mnohem širší. Velice žádané jsou také bublinkové obálky, které využívají hlavně firmy posílající často menší předměty. Bublinkové obálky chrání obsah před poškozením. I bublinkové varianty jsou v mnoha barevných odstínech. Je libo červenou, černou, oranžovou či fialovou? Žádný problém, všechno seženete v e-shopu Barevné obálky.