Jaká je moje zkušenost se službou traffic redirect od agentury Mediasun Group…

Jako maminka na mateřské dovolené jsem se rozhodla založit si internetový obchod se speciálními razítky pro děti. Bohužel, stále se mi nedařilo prodávat takové množství, jako jsem si představovala. Původně jsem si myslela, že stačí mít vytvořený web, nasázet do něj produkty a objednávky se pohrnou, ovšem je nezbytná i propagace. Brouzdala jsem proto na internetu a hledala informace o tom, jak získat více návštěvníků na svůj e-shop, až jsem narazila na službu traffic redirect, se kterou přišla agentura Mediasun Group.

Co je to traffic redirect?

Původně mi název traffic redirect vůbec nic neříkal, ale četla jsem pár pozitivních ohlasů, a tak jsem si chtěla zjistit podrobnosti o dané službě. V podstatě se jedná o levnější alternativu k PPC kampaním, direct e-mailingu a dalším formám získávání návštěvnosti. Pro začátek pro mě opravdu PPC kampaně nebyly přijatelné, nechtěla jsem utratit všechno, co si vydělám, za reklamu.

V našich končinách daný způsob propagace ještě není příliš známý, přestože je tak účinný, a proto bych chtěla o něm dát vědět, třeba pomůže nahnat zákazníky i jiným maminkám s e-shopem.

Všechno funguje tak, že uživatelé, kteří surfují po internetu a na velice navštěvovaných doménách partnerů služby traffic redirect, jsou přesměrováváni přímo na moji webovou stránku. Zákazníky mám především z České republiky, ale i Slovenska. Klidně však můžete získat klienty z jiných zemí, jako jsou Německo, Polsko, Maďarsko a Rakousko.

Traffic redirect nabízí několik možností cílení

Stejně jako třeba u zmiňovaných PPC kampaních, tak i u traffic redirect jsou různé možnosti cílení. Služba mi nabídla cílit podle země původu návštěvníka, jazyku prohlížeče uživatele, zařízení uživatele či poskytovatele internetového připojení uživatele. Jelikož tomu vůbec nerozumím, provozovatelé služby mi s nastavením správné strategie pomohli.

Co se mi hodně líbí, je to, že na můj e-shop chodí vskutku relevantní zákazníci, kteří se začali i vracet. Pravděpodobně vás zajímá cena, ta je hodně individuální, protože co webový projekt, to jiné požadavky a cíle. Přímo si napište o cenovou kalkulaci skrze objednávkový formulář na webové stránce https://mediasun.cz/.

Závěrem ještě dodávám, že traffic redirect kampaně jsou v souladu s pravidly GDPR.