Hledáte brigádníky? Využijte nové služby Ideální brigáda

V dnešní době, kdy se míra nezaměstnanosti dostala za posledních deset let na historické minimum, je dost obtížné sehnat zaměstnance na hlavní pracovní poměr, o brigádnících ani nemluvě. Jakmile vám onemocní pracovník, není jednoduché co nejrychleji zaplnit jeho místo nějakou výpomocí, a proto vznikl unikátní portál Ideální brigáda, která spojuje zaměstnavatele s brigádníky na občasnou i pravidelnou výpomoc. V následujících řádcích vám Ideální brigádu představíme podrobněji, abyste si udělali představu o tom, v čem všem vám dokáže být nápomocná.

Ideální brigádu založili personalisté, kteří pracovali v jedné nejmenované firmě a museli shánět brigádníky, ovšem ne vždy se jim podařilo stoprocentně obsadit všechny směny. Právě proto se jim v hlavách zrodil nápad vytvořit webovou aplikaci, která by urychlila komunikaci mezi zaměstnavateli a brigádníky.

Pro koho je služba určena?

Samozřejmě využití aplikace Ideální brigáda je široké. V první řadě slouží brigádníkům, tedy studentům, ženám v domácnosti či na mateřské dovolené, důchodcům, nezaměstnaným a prostě všem, kteří si chtějí přivydělat nějaké peníze navíc.

Stejně tak službu použijí podnikatelé a personalisti, již potřebují občas, jednorázově, krátkodobě i dlouhodobě výpomoc. V neposlední řadě se mohou do aplikace zaregistrovat všichni, kteří shání pomocníky na stavbu, úpravu zahrady, do domácnosti, na doučování i hlídání dětí.

Prostředí Ideální aplikace je naprosto intuitivní, tudíž jeho ovládání zvládnou i laici technologiemi nepolíbení. Všechno je pochopitelně v českém jazyce. V levé části máte přehledné menu, a mezi jednotlivými položkami se tak můžete jednoduše překlikávat.

Jak se zaregistrovat?

Registrace jako taková je naprosto jednoduchá. Stačí otevřít webovou stránku www.idealnibrigada.cz, kde kliknete na tlačítko „Registrovat“. Zvolíte, že jste zaměstnavatel, a potom vyplníte e-mail s heslem. Jakmile obdržíte e-mail s výzvou k potvrzení registrace, můžete se pustit do hledání brigádníků. Vyplňte informace o firmě a nezapomeňte dobít kredit, protože pro firmy je služba zpoplatněná, zatímco brigádníci ji mají zcela zdarma. Po dobití kreditu začněte vkládat poptávky. Vyplňte je pečlivě, nezapomeňte na mzdu, náplň práce a dobu, po kterou brigáda potrvá.

Brigádníky můžete hodnotit. Jestliže některý není spolehlivý, dejte mu negativní recenzi, abyste tím upozornili ostatní společnosti hledající pracovní posilu. Stejně tak byste se měli chovat k brigádníkům dobře, neboť i oni vám mohou skrze aplikaci dávat hodnocení.

Co se ceníku týče, tak za rozeslání poptávky zaplatíte 20 až 100 korun, za přijetí pracovníka 10 až 50 korun a za jeden den trvání brigády 20 korun. Jedná se o takřka zanedbatelné částky v porovnání s tím, co si účtují jiné inzertní pracovní portály.

Brigádníky seženete klidně během několika minut, protože komunikace je blesková. Večer vám pracovník onemocní, ráno už za něj máte náhradu. Jednoduché, rychlé, spolehlivé. Přesně tak by se dala charakterizovat aplikace Ideální brigáda.

Podobně probíhá i registrace brigádníků, ale s tím rozdílem, že jako brigádníci nemusíte platit ani korunu. Vyplňte údaje ve formulářích pravdivě, aby vám chodily jen relevantní nabídky, o které byste mohli mít zájem.

Jak dále se dá Ideální brigáda využít?

Ideální brigáda má vskutku široké zaměření. Využít se dá i jinak než k hledání brigádníků a brigád. Třeba si na své přijdou zaměstnavatelé, již mají několik stálých brigádníků, které obvolávají v případě potřeby. Ideální aplikace v takovém případě poslouží pro jejich správu a oslovování. Šetříte tím spoustu času, ale také peněz.