I dílna a výrobní prostory mají dobře vypadat – vybavte je jednotným dílenským nábytkem

Při vybavování provozů a dílen myslíme především na funkčnost a užitnou hodnotu dílenského nábytku. Ta se ale nevylučuje s tím, že může rovněž dobře vypadat.

V hezkém prostředí se zaměstnanci cítí lépe, jsou loajálnější k firmě, raději chodí do práce a rovněž podávají lepší pracovní výsledky. Dnes už naštěstí hezký dílenský nábytek neznamená nepraktický. Dílenský nábytek Polák dokáže nabídnout obojí – perfektní vzhled i ergonomii potřebnou pro to které pracoviště. Samozřejmě i praktičnost a bezpečnost.

Dílenský nábytek POLAK CZ

Polák – dílenský nábytek: to je nábytek s vysokým komfortem užívání pro všechny průmyslové povozy. Je variabilní a splňuje veškeré ergonomické požadavky. Jednotlivé části se dají kombinovat do praktických a stejně vypadajících sestav. Navíc nábytek lze na míru upravit, třeba pokud jde o barvu. Snadno tak můžete mít dílenský nábytek ve svých korporátních barvách.

POLAK CZ dodává především dílenské stoly a ponky, dílenské vozíky a dílenské plechové skříně. Dále pak zásuvkové kovové skříně včetně dělícího materiálu a speciální skříně. Vybavení šaten tvoří dokonce samostatnou kategorii sortimentu. Součástí jsou kovové šatní skříně a šatní lavice.

Kvalita, o kterou je zájem po celé Evropě

Dílenský nábytek a vybavení šaten nejen pro provozy, ale i školy a sportovní zařízení – to je zboží, které dnes POLAK CZ distribuuje do 10 zemí Evropy. Sortiment představuje až 2000 katalogových výrobků. Jiné je schopna firma vyrobit na míru. Výrobky firmy se vyrábí z odolných materiálů a nabízí nadstandardní životnost. Propracovaný je i zákaznický servis.

Veškerý dílenský nábytek POLAK CZ se vyrábí v České republice. Firma má plně automatizované a robotizované pracoviště. Vedle toho tým návrhářů neustále vyvíjí nový nábytek podle měnících se požadavků zákazníků. Společnost drží krok před konkurencí a nabízí nadstandardní kvalitu s celou řadou přidaných hodnot.