Užijte si léto se studiem angličtiny

Na studium cizích jazyků není nikdy pozdě. Zvlášť nyní s blížícím se létem a časem dovolených v zahraničí vás může mrzet, že vaše jazykové schopnosti nedosahují takových parametrů, jaké byste si představovali. Naštěstí existuje snadný způsob, jak se o angličtinu začít zajímat více a zajistit, abyste si na své příští dovolené neměli problém objednat drink, a ještě prohodit pár vlídných slov s barmankou.

Studujte angličtinu kvůli práci i zábavě

Vyplnit léto studiem angličtiny v jazykové škole je skvělý nápad. Užijete si spoustu zábavy s lidmi, kteří se, stejně jako vy, chtějí v angličtině zdokonalit. Navíc si odnesete spoustu znalostí a dovedností, které později uplatníte nejen v rámci svého osobního, ale i pracovního života. Anglický jazyk dnes proniká do všech koutů našich životů. Kdo jej alespoň částečně neovládá, přichází o hodně, ať už jde o výhodné pracovní nabídky nebo zábavu a volnočasové aktivity.

Sami, ve skupině, občas či intenzivně

Studiu angličtiny se jde věnovat mnoha různými způsoby v závislosti na množství vašeho volného času a na tom, kterou oblasti anglického jazyka chcete nejvíce pilovat, a zápalu, který si pro učení přinesete. Jednou z možností jsou pravidelné kurzy angličtiny, konající se jednou či vícekrát týdně. Pokud se v létě nechcete až přespříliš povalovat u bazénu, přihlaste si frekventovanější a intenzivnější letní jazykové kurzy. Vybrat si rovněž můžete mezi individuální a skupinovou výukou, každá z nich má své zřejmé výhody a nedostatky. Přihlíženo bude samozřejmě také k vaší aktuální jazykové úrovni.

Jazykové kurzy s desítkami kvalitních referencí

Jazykové kurzy v Praze zajišťuje Institut jazykového vzdělávání (IJV). Nabízí vám kurzy angličtiny s různým zaměřením, od běžné konverzace až po specifické profesní oblasti. S více než 15 lety zkušeností nelze pochybovat o kvalitě lektorů IJV, kteří jsou čeští i zahraniční.

Neseďte tak v létě jen u bazénu a přiučte se nejrozšířenějšímu světovému jazyku. Nebo některému z dvacítky dalších, kterou IJV nabízí.