LED osvětlení, to zdaleka nejsou jen žárovky!

Hlavní výhodou LED osvětlení je úspora energie. Ale také nápaditost a neotřelé řešení, jehož s ním máte možnost docílit. Opravdu by byla škoda, kdybyste svou pozornost zaměřili jenom na žárovky. Možností je totiž mnohem víc!
Klasické žárovky za LED žárovky si ve svých domácnostech vyměnila už většina z nás. Pokud vás LEDková mánie (v dobrém slova smyslu) ještě nezachvátila, rozhodně byste tak měli učinit. Klidně i postupně. Věřte, že úspora, které s nimi dosáhnete, bude znatelná. Možnosti LED osvětlení ovšem sahají mnohem dál, a rozhodně stojí za to se s nimi alespoň seznámit.

LED zářivky a trubice

Stejnou zelenou, jakou mají LED žárovky, mají i LED trubice a LED zářivky, které se spolu s energetickou nenáročností vyznačují i dlouhou životností. Nechme ale hovořit čísla: LED zářivka ve srovnání s klasickou zářivkou T8 spotřebuje o polovinu méně energie a k tomu disponuje až dvacetkrát delší životnost. Pro nemocnice, haly, výrobní provozovny, školy, garáže i dílny, zkrátka pro prostor vyžadujících osvětlení po velkou část dne, nenajdete efektivnější a úspornější řešení.

Jak osvětlit bar, chodbu i toaletu?

Přemýšlíte, jak osvětlit restauraci, bar, ale třeba i toaletu a chodbu? Jednou z možností je praktický a neotřelý LED pásek. S ním totiž můžete popustit uzdu své fantazii – tvarovat ho, krátit a nastavovat prakticky dle libosti. Stejně tak si máte možnost zvolit barvu, která bude po setmění v místnosti vládnout, ať již se jedná o klasickou bílou, neutrální, nebo teplou bílou.

Prostory zářící všemi barvami

Nebo toužíte po barvách výraznějších? Pak svou pozornost zaměřte na LED pásky RGB, s nimiž máte jedinečnou možnost ozářit prostory do modra, žluta, nebo třeba do růžova. Barevné LED pásky interiér vašeho podniku zcela jistě pozvednou na novou úroveň. K upevnění a nezbytnému chlazení LED pásek slouží buď speciální hliníkové profily, nebo lišty na LED pásky.

Nakupujte od renomovaných prodejců!

Jakoukoliv elektroinstalaci v každém případě přenechejte profesionálům, kteří jsou zárukou její bezpečnosti. Nekvalitní necertifikované pásky stejně jako pásky instalované na nevyhovujícím podkladu mohou způsobit i požár. Tak pozor na to!