Sháníte rychlé zastřešení? Nejlépe poslouží lehké montované haly

Situací, kdy je třeba rychle sehnat více zastřešených prostorů, může být spousta. Naskladnili jste více zboží a zákazníci nestíhají odebírat, podařilo se vypěstovat více úrody a nemáte ji kam dát, nebo potřebujete další garáž na zaparkování strojů? Ve všech těchto případech pomohou plachtové haly.

Lehké montované haly jsou ideální zejména pro průmyslové využití – skladování materiálů, strojů, úrody, výrobků apod. Podnikatelé je milují, oproti zděným stavbám či jiným variantám mají totiž několik výhod.

Výhoda první? Jednoznačně cena

Máte volný pozemek a přemýšlíte, jestli má cenu stavět zděnou budovu? Nemá. Byla by mnohem dražší a výstavba by trvala daleko déle než u plachtové haly. Plachtová hala přitom disponuje všemi přednostmi, které potřebujete. Pokud je kvalitně provedená, je pevná, odolává sněhu, větru i dalším rozmarům počasí. Opláštění je sice textilní, nicméně jde o kvalitní textilii, která bezpečně chrání vše, co si uschováte dovnitř. Dokonce se chlubí vlastnostmi jako ohnivzdornost a světlopropustnost. I konstrukce je dostatečně odolná, typicky se zhotovuje z eloxovaného duralu.

Zamilujete si přizpůsobitelnost

Montované haly se sestavují jednoduše. Postaví se modulární konstrukce a na ni se připevní opláštění. Celek je pevnější, než byste očekávali, přesto kdykoliv snadno demontovatelný a rozšiřitelný. Prvotní rozměr si volíte podle sebe, délku je možné prodlužovat vždy o 2,5, 3 nebo 5 metrů. A kdybyste si náhodou za rok rozmysleli, že potřebujete větší halu, prostě ji nastavíte. Celá hala je modulární, přežije s vámi desítky let a během té doby ji budete snadno přizpůsobovat růstu vašeho podnikání. Mimochodem taková hala se dá i přenést. Nepotřebuje základy, může být vystavěná dokonce na kolejnicích. Všechno záleží jen na vašich potřebách a představách. Podívejte se na Argoservis.cz a rovnou zadejte rychlou poptávku.