Hliníkové vchodové dveře jsou takřka nezničitelné a skvěle vypadají

V současné době se v oblasti výroby vchodových dveří a oken často používá hliník, tedy nadčasový materiál, jenž se pyšní hned několika přednostmi. Vyznačuje se vysokou odolností, ale na druhou stranu je nezbytné počítat s vyšší pořizovací cenou. Investice se vám však rychle vrátí. V následujících řádcích vám o hliníkových vchodových dveřích prozradíme více informací.

Bezpečnost je na prvním místě. Přesně tím se hliníkové vchodové dveře řídí. Potěší vás navíc jejich dlouhá životnost, přičemž dveře vydrží i několik generací.

Zaujme vás vzhled

V první řadě vás u hliníkových vstupních dveří nadchne nevšední design, jenž dokonale ladí k novostavbám. Vybrat si můžete z různých provedení. Pokud se podíváte třeba do nabídky společnosti inotherm.cz, v její nabídce najdete více než 24 dostupných modelů v různých barevných odstínech. Podle vlastního uvážení si můžete zvolit počet skel. Stejně tak je na vás, zda mají být skla zdobena ornamenty, či nikoliv.

Bezrámová okna mají také své kouzlo

Jakmile podlehnete hliníku, neměli byste odsouvat na druhou kolej ani bezrámová okna, která vám poskytnou z interiéru panoramatický výhled do okolí. Bezrámová okna disponují hliníkovým profilem, který se používá také v případě, že požadujete velké prosklené plochy. Klidně tak můžete mít ve svém domě jednu stěnu celou prosklenou, což by vypadalo úžasně, nemyslíte?

Dnešní architektonické trendy se ubírají nekompromisní celoskleněnou estetikou. Bezrámový design hraje momentálně prim.

V neposlední řadě se jako řešení nabízí také plastohliníková okna, jež snoubí ty nejlepší vlastnosti plastových a hliníkových oken. Vyberte si tedy alternativu, která vám bude vyhovovat jak po designové, tak i praktické stránce. Určitě najdete řešení vhodné zrovna pro váš dům.