Stohovatelné KLT přepravky jsou vhodné do logistiky i do skladů

Ve skladových prostorech, mnohdy také v logistice potřebujete přepravky, do nichž uschováte materiál, polotovary, ba dokonce i hotové výrobky. Pokud prahnete po efektivním řešení, není nic jednoduššího než se obrátit na společnost Schoeller Allibert, která se specializuje na dodávku nejen stohovatelných přepravek. V následujících řádcích vám představíme firmu jako takovou, ostatně i její pestré produktové portfolio.

Schoeller Allibert se výrobou kontejnerů a přepravek zabývá dlouhá léta, přičemž více než půl století se specializuje na výrobu recyklovatelných plastových obalů. Služeb uvedeného podniku využívají firmy z různých odvětví – zemědělství, automobilového průmyslu, potravinářské výroby, nápojového průmyslu, maloobchodu a průmyslové výroby.

Co všechno Schoeller Allibert nabízí?

Sortiment přepravek, kontejnerů a palet je vskutku široký. Vyberete si z různých velikostí i barev. Ve skladu si tak můžete nastolit pořádek a rozdělit si materiál a výrobky podle jednotlivých odstínů, což ušetří spoustu práce i samotnému skladníkovi. Čekají na vás skládací kontejnery, pevné paletové kontejnery, IBC kontejnery na tekuté produkty, stohovatelné přepravky, skládací přepravky, nápojové přepravky, ba dokonce i plastové palety a vozíky.

Stohovatelné přepravky a jejich přednosti

Jestliže tedy přemýšlíte, zda jsou stohovatelné KLT přepravky ideální volbou, následující výhody vás přesvědčí. Jsou vhodné do skladovacích prostor, protože se skládají na sebe, a tím pádem šetří docela dost místa. Oceníte je i v logistice a při přepravě materiálu, protože do návěsu se tak vleze mnohem více materiálu.

Přepravky u Schoeller Allibert seženete v pěti velikostních variantách, přičemž stohovat se dají ve všech rozměrech. Pokud si nevíte rady s výběrem konkrétní verze, stačí se poradit s odborným personálem.