Postavte si bazén, který vydrží

Máme za sebou nejteplejší červen od dob oficiálního měření v ČR, tedy od roku 1961. Podle měření v pražském Klementinu dokonce za posledních 244 let. Litujete, že u vás na zahradě konečně nestál bazén? Přestaňte o něm pouze snít a konečně jej postavte.

Soukromý bazén se stává standardem pro majitele domů, chalup, ale i majitele penzionů. Pouštět se do extrémně levných řešení, která nejsou odolná, trvanlivá a chybí jim vhodné bazénové příslušenství, je vlastně drahým řešením. Bazén musí být vybudován chytře, odolně a co nejvíce bezúdržbově. Určitě vám své řeknou lidé, kteří začali s bazénem bez zastřešení, bez ohřevu i bez kvalitní filtrace. Voda dokáže být zelená již druhý den a koupaní zcela nemožné během třech dnů. Cena vodného navíc roste, nedostatek vody nám znemožňuje napouštět bazén i z vlastní studny. Mnohdy musíme na napuštění bazénu zavolat cisternu. Což není problém, pokud tak činíme jednou ročně.

Ideálním řešením je kupovat rovnou bazénové sety

Pořízení bazénu si rozhodně nepředstavujte jako pořízení „skořápky“, která udrží vodu. Samotná nádrž na vodu nestačí. Potřebujete vše pro udržení čistoty bazénové vody, teploty v méně příznivém počasí i pro úpravu vody. Prodejce bazénů ALBIXON proto doporučuje výhodné sety, které obsahují bazén a veškerou potřebnou výbavu. Za výhodnou cenu tak lze získat třeba moderní bazén ALBISTONE QBIG plus se zastřešením, technologickou šachtou a veškerým příslušenstvím.

Bazény s 8mm stěnou a termokonstrukcí

Řada bazénů, které se na trhu prodávají, nejsou konstruovány tak, aby třeba bez problémů vydržely řádění dětí. Zejména nadzemní bazény z lehkých a tenkých konstrukcí potažené folií vedou k tomu, že se obvykle nemůžete ani chytnout ok

raje bazénu bez toho, abyste jej nepoškodili. Když pak do vašeho bazénu zavítá někdo, kdo nemá „správné návyky“, jak se v něm chovat, máte na problémy zaděláno. ALBIXON však nabízí pevný 8mm materiál bazénů, který je navíc doplněn o dalších 25 cm termokonstrukce. Tento bazén má životnost až 50 let a užívat jej lze bez kompromisů.

Bazény ALBIXON

Firma ALBIXON vyrábí přelivové bazény, skimmerové bazény i bazény vypláštěné těžkou fólií. Samozřejmostí je nabídka zastřešení a kompletní sortiment příslušenství k bazénům: pískové filtrace vč. čerpadla, skimmery a trysky, protiproud vč. čerpadla, tepelná čerpadla pro ohřev vody, bazénové vysavače, UV lampy i zařízení pro slanou úpravu vody.