Ve vlastním, nebo v pronájmu?

Myslíte si, že je nejvyšší čas začít bydlet ve svém? Nebo plánujete ještě nějaký ten rok posečkat a poohlížíte se po pronájmu? Ať již spadáte do jakékoliv kategorie, poradíme vám, kde sehnat klícku, ve které se budete cítit jako doma.
Bydlet ve vlastním, nebo v pronájmu? Toť otázka do pranice. Někdo vám řekne, že není nad vlastní bydlení. To je jen a jen vaše a nikdo vás o něj, pokud se nedostanete do exekuce, nepřipraví. Skutečnost je ovšem taková, že ne každý si vlastní bydlení může dovolit. Aniž by se tedy na doživotí zadlužil. Mnohé jedince právě myšlenka hypoték na několik desetiletí, které, půjde-li vše dle jejich představ, splatí až na sklonku života, odrazuje. Pak volí cestu bydlení nájemního. Do které kategorie patříte vy?

Jednou se rozhodnout budete muset

Bydlet se každopádně někde musí, a pokud to nemá být přímo pod mostem, každý je dříve či později nucen tuto otázku začít řešit. Kdy tato doba nastane, je individuální. Zatímco někdo vylétne z domácího hnízda hned po dovršení plnoletosti, jiný si maminčina all inclusive servisu užívá do třiceti. I zhýčkaný třicátník se však jednoho dne bude muset rozhodnout.

Byt či dům?

Nabídka trhu je v současné době poměrně bohatá. Máte-li vyřízené financování, můžete se začít rozhlížet? Čekají na vás byty v novostavbách i rekonstruovaných starších domech stejně jako moderní rodinné domy na klíč. Možná ale uvažujete o koupi staršího domu, který budete postupně rekonstruovat. Skvělé řešení, pokud nedisponujete dostatečně vysokým kapitálem.

Žádné fotografie, ale videa!

Žádnému zájemci o koupi či pronájem bytu, rodinného domu, chaty i chalupy by neměl uniknout jedinečný server videobydleni.cz. Ten totiž nabízení nemovitosti prezentuje prostřednictvím profesionálně zpracovaných videí. Ta o nabízené nemovitosti prozradí mnohem více než pouhé fotografie a na osobní prohlídku můžete jít jen, když vám daná nemovitost skutečně padne do oka. Ve výsledku vám ušetří hodně návštěv, z nichž nic nebude. A tedy i hodně času.

Garsonka, nebo velký luxusní byt?

Server videobydleni.cz vám zprostředkuje levný pronájem chaty a chalupy i nebytových prostor. Koupit či pronajmout si tu můžete malou garsonku i velký luxusní byt. Dům před rekonstrukcí i zrekonstruovanou luxusní vilu. Na kterémkoliv místě v republice! Do vyhledávače jednoduše zadejte lokalitu a typ nemovitosti, o niž máte zájem (například pronájem nebytových prostor Hradec Králové) a začněte vybírat.

Pracujte v Praze, bydlete v Kladně

Říká se, že v Praze je blaze. Bohužel ne všude a ne pro každého. Pokud je pro vás Praha lákavá z hlediska pracovních příležitostí, ale finančně nedostupná z hlediska bydlení, poohlédněte se po střeše nad hlavou jinde. Pracujte v Praze a bydlete třeba v Kladně. Spoustu nemovitostí najdete pod odkazem Kladno byty na prodej. Dobře bydlet ale můžete i v dalších lokalitách poblíž Prahy. Uvidíte, že blaze zkrátka může být nejenom v Praze.