Ušetřete při stavbě koupelny nákupem ve výprodeji

Rozpočet při stavbě domu či jeho rekonstrukci může být pěkně napěchovaný a každá ušetřená stovka je důvodem k oslavě. Při zařizování koupelny lze výrazně ušetřit, a to nákupem zboží z výprodeje. Již na začátku je nutné zdůraznit, že ačkoliv se jedná o výprodej, nijak tím netrpí kvalita a výdrž daného zboží.

výprodej koupelnového nábytku

Výprodej obkladů a dlažeb výrazně zmenší váš rozpočet

Obklady a dlažby představují jednu z finančně nejnáročnějších položek v rozpočtu při zařizování nové koupelny, není tak divu, že ušetření hledáme především zde. Možná se vám váš vysněný dekor bude hůře shánět, výprodej obkladů a dlažeb však má v nabídce takové množství dekorů a barev, že si snadno vyberete takový, jenž vám do vaší koupelny padne. Za výraznou slevu, kterou vám nákup ve výprodeji přinese, se to vyplatí.

Do koupelen se hodí dlažby s protiskluzovým povrchem, veškeré obklady i dlažby musí být dobře omyvatelné. Co se formátu týká, větší dlaždice prostor opticky sjednotí. Při výběru barev pamatujte, že světlejší barvy koupelnu zvětšují, hodí se tak do menších domů a bytů, u tmavších odstínů je tomu naopak. Pomocí barev a vzorů můžete koupelnu rozdělit do jednotlivých sektorů a opticky od sebe oddělit prostor vany, umyvadla a, nachází-li se v koupelně, tak i toalety.

Výprodej vodovodních baterií pro umyvadlo, sprchu i vanu

Vodovodní baterie vybírejte především podle velikosti umyvadla (aby voda například nevytékala mimo). Vzhled závisí na osobní preferenci, výprodej vodovodních baterií poskytuje dostatečné množství velikostí, tvarů a vzorů, ať už jde o baterie umyvadlové, sprchové, vanové či bidetové.

Výprodej koupelnového nábytku skrývá elegantní kusy

Stále modernější jsou v koupelně zaoblené hrany a kulaté tvary, které působí velmi elegantně. Výprodej koupelnového nábytku prozkoumávejte důkladně a vybírejte takové materiály, které jsou dobře udržovatelné a odolávají vlhkosti. Lesklé povrchy lépe odolávají otiskům prstů.

Ozvláštnit koupelnový nábytek a s ním i vzhled celé koupelny můžete vhodnými barevnými doplňky. Může jít o ručníky, závěs před vanu, košík na hygienické potřeby nebo věšák na ručníky.