Jak získat hypotéku v roce 2019? S Matějovou hypotékou to zvládnete!

Vyznáte se v nových podmínkách regulujících hypotéky? Pokud ne, rozhodně nejste sami, protože v množství pravidel se ztrácí většina žadatelů, kteří tedy ani nevědí, jestli hypotéku na vysněné bydlení vlastně dostanou, nebo ne. Získat hypotéku může být velmi nepříjemným a zdlouhavým procesem, když nevíte, na koho se máte obrátit. V článku najdete doporučení, kde vám s financováním koupě nemovitosti pomohou a vše řádně vysvětlí.

Jak získat hypotéku v roce 2019

Regulace trhu s hypotečními úvěry od ČNB značně zamíchaly kartami a vnesly zmatek pro nové žadatele. Často zní otázka, jestli hypotéku vůbec dostanou a zda splňují všechny nároky. Odpověď přitom nespočívá pouze v tom, jestli samotný hypoteční úvěr dostanou a žádost bude schválena, ale jde také o to, aby všechno řádně spláceli i s potřebnou rezervou pro klidné a spokojené žití.

Nabídky poskytovatelů hypoték lákají na nízké úrokové sazby. Většinou už ale nedodají, že na takto nízký úrok dosáhne jen velmi málo žadatelů. Šanci, že se dostanete k výhodné nabídce, výrazně zvýšíte, když se obrátíte na pomoc u hypotečních specialistů. Ti se totiž dokonale orientují ve stávajících nabídkách a mají přehled o tom, co všechno může hrát ve váš prospěch při schvalování úvěru a získání nejnižší možné úrokové sazby. I několik desítek procent dolů znamená při hypotéce na několik miliónů značný rozdíl a tyto ušetřené finance můžete investovat, čímž ještě zvýšíte svůj zisk.

Optimální využití financí

Pokud splňujete základní podmínky pro získání hypotéky, můžete si zvolit první nabídku, na kterou narazíte. Jen stěží ale půjde o nejvýhodnější možnost, která se opravdu vyplatí. Matějova hypotéka nabízí poradenství s ohledem na dlouhodobé plánování rodinného rozpočtu. Je totiž jednoduché napůjčovat si spoustu peněz, ale většinou lidé nedomyslí následky v podobě každého měsíce, kdy se bojí, aby všechno splatili a ještě jim něco zůstalo. Již více než 2 500 klientů s pomocí hypotečních specialistů ušetří každý měsíc přes 1,8 milionu korun. Úvodní konzultace je bezplatná, takže si vyzkoušíte spolupráci a na základě toho se můžete rozhodnout. Investovat trochu času a získat hypotéku na klíč připravenou od specialistů se však vyplatí.

Osobní přístup při poradenství

Matějova hypotéka sází na osobní přístup založený na posouzení každé proměnné hrající v prospěch i neprospěch žadatele. Neomezujeme se pouze na tabulky, protože strategické naplánování hypotéky je mnohem více než pouze pár čísel. Cílem je vytvořit takové podmínky, kdy půjčku na bydlení nejenom získáte, ale i bez větších problémů a přílišných nervů splatíte. V ideálním případě se daří i během splácení šetřit a spořit něco bokem.

Za všemi radami stojí reální lidé. Všechno jejich vzdělání a certifikáty v oboru si můžete prohlédnout přímo na webových stránkách. Přesně tak víte, s kým jednáte a na koho se obrátit v případě potřeby. Nejde o žádnou anonymní společnost, kde komunikujete výhradně prostřednictvím čísel. Zde jste v kontaktu se zkušenými poradci, kteří se váš problém ohledně získání nebo refinancování hypotéky snaží pochopit ze všech úhlů a nabídnout vám nejlepší možné řešení.

Výhodné refinancování hypotéky

Blížíte se do bodu, kdy je nutné refinancovat vaši minulou výhodnou hypotéku, a bojíte se, že nové splátky budou vyšší klidně až o několik tisíc, což by výrazně zasáhlo do vašeho rodinného rozpočtu? Poradenská činnost hypotečního specialisty se zaměřuje i na toto téma. Na základě bohatých zkušeností a znalostí v oboru vám může nabídnout optimální řešení přesně pro danou situaci. V bance vyjedná dobré podmínky a doporučí, jak postupovat, aby refinancovaná hypotéka byla ještě výhodnější.

Rady i s jinými půjčkami a dřívější splacení úvěru

Když neumíte chodit ve světě hypoték a půjček, snadno skočíte na návnadu banky či jiného poskytovatele. Hypoteční specialista se ale mezi těmito nabídkami pohybuje každý den a ví, co je reálné. Při spolupráci se zkušenými odborníky se vyhnete řadě poplatků a navíc můžete hypotéku splatit až o několik let dříve. Rady, jak ušetřit a pomoc při refinancování se hodí i u běžných úvěrů. Požádejte proto o radu i při konsolidaci či jiném větším kroku. Konzultaci využijte i pro zhodnocení vaší aktuální situace, protože téměř vždy existuje nějaká možnost, jak získat výhodnější nabídku a ušetřit.

Podívejte se na stránky Matějovy hypotéky a zjistěte, jaké další výhody má spolupráce s profesionály. Nedělejte zbytečné chyby, které stojí mnoho peněz, ale vydejte se chytrou cestou, kdy si pořídíte vysněnou nemovitost a zároveň ušetříte.