Prodej nemovitostí v Praze: kvalitní byty i obchodní prostory nabízí PSN

PSN působí na realitním trhu již 28 let. Spravuje celou řadu nemovitostí, ale i jiných významných objektů, třeba metronom na Letné, který se dostal i do loga firmy. Mimo to firma nabízí k prodeji i k pronájmu celou řádu bytových, nebytových i obchodních prostor. Hledáte-li kvalitu, podívejte se na nabídku firmy.

Prodej nemovitostí za účelem bydlení i jako investice

Chcete koupit byt či jiné prostory v Praze? PSN má nabídku pro ty, co potřebují bydlet, podnikat, nebo si chtějí nemovitost pořídit jako investici. PSN se specializuje jak na prodej nemovitostí v běžném stavu, tak rekonstruovaných. Velice často se prostory nabízí jako tzv. shell&core. Což znamená, že jsou po rekonstrukci, ale bez vyřešených detailů. Jako klient tak neplatíte za to, co byste si i tak předělali podle svého. Například za podlahy, obklady apod. Velice využívané je to i u obchodních a podnikatelských prostor.

Byty, které PSN nabízí po rekonstrukci, jsou v revitalizovaných domech, které rovněž prošly rozsáhlou rekonstrukcí. Společné prostory domu jsou na stejné úrovni co do kvality, jako samotné byty.

TIP: Byt jako investice? Proč ne! Podle realitních odborníků z PSN dávají byty koupené jako investice garantovaný výnos až 6,1 % p.a. Podívejte se na aktuální nemovitosti na prodej.

Prodej komerčních nemovitostí

PSN nabízí rovněž prodej komerčních nemovitostí. Může jít o kancelářské a obchodní prostory, ale i skladové prostory. K dispozici jsou i komerční prostory pronájmu. Aktuálně jsou k prodeji nebytové prostory například na Praze 7 ­v Holešovicích, v Opletalově ulici na Praze 1, na Praze 10 ­ve Vršovicích, na Praze 9, ale i v Praze 5 – Jinonicích. Jde o různě velké prostory, obvykle opět v provedení shell&core. Případně je k dispozici k pronájmu prostor o velikosti 180 m2 v Muchově ulici na Praze 6.