Chraňte své zboží před poškozením i krádeží

Každý, kdo provozuje prodejnu, dobře ví, že je třeba zabezpečit vystavené zboží proti nenechavým rukám i nejrůznějším nehodám. Často se nám ale těžko hledá řešení, které zajistí plynulý provoz a umožní zákazníkům vše si dobře prohlédnout.

Provoz prodejny je třeba zorganizovat tak, aby si zákazníci mohli sortiment dobře prohlédnout

Pokud je zboží vystavené v uzamčených vitrínách nebo za pultem, musí zákazníci o jeho ukázání požádat personál prodejny. To zabírá prodavačům čas a mohou se tvořit fronty, které mnohdy část nakupujících odradí. Zejména ve frekventovanějších prodejnách tak nezřídka musíme zaměstnat i několik lidí navíc. A pokud máme na prodejně volně vystavené cennější nebo křehké kousky, snadno dojde k jejich krádeži, případně k rozbití. Opět tedy potřebujeme dozor, který dohlédne na náš majetek. Situaci nám sice usnadní kamery, ale ani ty nejsou všemocné. Aby došlo k odhalení případného pachatele škody včas, je třeba stabilní monitoring pověřeným pracovníkem.

Jak zajistit, aby bylo zboží v bezpečí a zároveň k dispozici zákazníkům?

Naštěstí dnes máme k dispozici moderní řešení, které dokáže prodejcům usnadnit život. A navíc skvěle nejen funguje, ale také vypadá. Mechanická ochrana zboží dokáže zabezpečit textil, obuv, nářadí, léky a léčiva i potraviny.

Pro elektroniku tu je moderní designové řešení J-Plug

Mechanická ochrana zboží J-Plug ochrání nejrůznější elektronická zařízení a zároveň umožní zákazníkům si je dokonale prohlédnout. Je dodávána firmou, která se zabývá komplexní problematikou zabezpečení obchodů, rodinných domů i průmyslových objektů a je předním poskytovatelem komplexních řešení hned v pěti evropských zemích. Zboží s kabelovou ochranou J-Plug si mohou zákazníci vzít do rukou a bez omezení vyzkoušet. Zároveň je však v naprostém bezpečí.