Cesta k mokrému orgasmu za pomoci stimulace bodu G

Víte, jak stimulovat bod G? Pokud ne, tak se to rychle naučte. O hodně totiž přicházíte!

Bod G. Sedmé písmeno abecedy, které je v sexuálním slovníčku snad nejvíce skloňované. Tajemné místo, jež máme všechny. Ale ne každá už ví kde. A jakmile se to dozví, pozná nepoznané. Rozkoš, o které se jí ani nesnilo. Dámy a pánové, naučte se bod G stimulovat. Své erotické hrátky tím povznesete na zcela novou úroveň.

Co to je bod G?

Lékařské encyklopedie bod G neboli Gräfenbergův bod popisují jako kumulaci nervových tkání a tedy jednu z nejcitlivějších oblastí ženské vagíny. Nacházet by se měla někde na pomezí stydké kosti a dělohy. A její stimulace se samozřejmě neobejde bez odezvy.

Ženy na stimulaci bodu G reagují různě

Každá žena ovšem na dráždění toho bodu reaguje různě. Některým ženám navozuje pocity i nepříjemné, ale většině navozuje orgasmus a mnohdy i ženskou ejalulaci. Ta zase nesmírně vzrušuje muže. Sexuální potěšení pak je oboustranné. Do jaké kategorie patříte vy, milé dámy? Chtělo by to zjistit, nemyslíte?

Pánové, víte jak na to?

Dráždění bodu G může být čistě mužskou záležitostí. Zkušení muži to zvládají na výbornou, ať již prsty, nebo penisem. A pokud nechcete být odkázány na partnerovu zručnost, pusťte se do toho samy! Na trhu naštěstí existují erotické hračky, které vám s hledáním tohoto zázračného bodu pomohou, nebo vám jej dokonce usnadní. Zkrátka jej naleznou za vás.

Vsaďte na erotické hračky!

G-bod stimulace nikdy nebyla jednodušší. Stačí si pořídit k tomu určený vibrátor, který na rozdíl vibrátoru klasického disponuje mírně zaoblenou špičkou, a příval slasti je zaručen. A nejenom to. Na internetovém sexhopu sexio.cz seženete vibrátory, jimiž spolu s bodem G můžete dráždit klitoris, bradavky i hlavu penisu. Zkrátka to je takový vibrátor 5 v jednom! Tak neváhejte!