Jak často chodit do kadeřnictví a kam zajít na Praze 5

Upravené a krásné vlasy jsou korunou krásy. Většinou to ale není jen tak a vyžadují pravidelnou a odbornou péči. Návštěva kadeřnice je pro mnohé pravidelným rituálem, během kterého si odpočinou a odchází spokojenější se svým vzhledem. Moc dobře to vědí i v kadeřnictví Praha 5, kde nabízí profesionální střih, barvení i poradenské služby v péči o vlasy. Hravě si poradí i se svatebními a společenskými účesy, od kterých se vždy očekává dokonalý a hlavně dlouhotrvající výsledek. A jak často chodit ke kadeřnici?

Ideální interval pro zastřižení konečků

Každé vlasy jsou jiné. Některé vynikají pevností, leskem a jsou téměř nenáročné na údržbu. Jiné zase mohou být slabé, lámavé a potřebují častější a vydatnější péči. Z toho důvodu se nedá jasně stanovit, kdy je nejlepší doba pro další zastřižení konečků. Běžně se doporučuje návštěva kadeřnice alespoň jednou za půl roku. Během této doby vlasy dostatečně dorostou, často může jít až o přírůstek 6 centimetrů, takže je co ustřihnout. Častěji kadeřnici navštívíte v případě, že máte krátké vlasy a přejete si udržovat tvar účesu.

Pravidelná péče o vlasy přináší výsledky

Najděte si své oblíbené kadeřnictví a vsaďte na rady kadeřnice, která vám doporučí vhodnou vlasovou kosmetiku podle typu vašich vlasů. Uvidíte, že v porovnání s nekvalitními přípravky z drogérií výsledek rozhodně poznáte. Používáním vhodného šamponu, kondicionéru a případných dalších prostředků navíc můžete oddálit nutnost návštěvy kadeřnice, což ocení všechny ženy, které si chtějí nechat narůst opravdu dlouhé vlasy.

Krásu vlasů ovlivňuje i to, jak se k nim chováte. Citlivým zacházením, kdy omezíte žehlení, fénování příliš horkým vzduchem a nebudete vlasy utahovat do upnutých culíků, výrazně zvýšíte jejich živost a krásný vzhled. Podobně funguje i barvení, kdy je lepší vložit svou kštici do rukou odbornice, která použije profesionální barvy zajišťující maximálně povedený výsledek. Výsledný efekt bude jistě líbivější v porovnání s domácím barvením pomocí běžně dostupných barev v drogerii. Důslednou péči a opatrný postup zahrnuje i velká změna barevnosti, kdy hnědovláska či černovláska chce přejít na světlé blond odstíny. V takovém případě je opravdu velmi důležité vybrat si kadeřnictví, kde vám pomohou s dosažením cílové barvy bez zbytečného poškození vlasů.

V kadeřnictví na Praze 5 přesně tohle ví, a proto spolupracují se světovými značkami na poli vlasové kosmetiky. I vy si tak při návštěvě můžete zakoupit profesionální přípravky a pečovat s jejich pomocí o své vlasy, které se vám jistě odmění svou krásou. Schválně se zkuste podívat na své vlasy a kriticky zhodnoťte, v jaké jsou kondici. Nezaslouží si v dohledné době návštěvu kadeřnictví?