Prodej počítačových her elektronickou cestou

Vyhledáváte počitačové hry a nechcete čekat, než vám doručí krabicovou verzi, která je podle vás zbytečná? Pokud se tedy nejedná o limitovanou edici či sběratelskou edici, tak povětšinou takové krabice postrádají smysl, tedy pokud nejste jejich velkým fanouškem.

Zaměřili jsme se tedy na prodej elektronických licencí počítačových her, a to jak skvělých high-end her, tak i třeba některé Indie hry jsou u nás k dispozici. Snažíme se každý den přidávat nové hry a tím rozšiřovat naše skladové zásoby.

Co takhle si koupit nový díl The Sims 4 Říše Kouzel nebo FIFA 2020?

Spolehlivý dodavatel

Dodavatel má přímé kontakty na většinu vývojářů, a to také díky tomu, že navštěvuje známé herní veletrhy, jako je E3, Gamescon a další.

Nenutíme vás pro zakoupení hry se u nás registrovat

Na trhu je spousta obchodů s hrami, nicméně většina z nich vás nutí do registrace

My jsme se rozhodli, že půjdeme jinou cestou. Nepotřebujeme totiž žádné velké údaje o vás, jelikož se prodej provádí elektronickou cestou a věříme, že pro některé bylo obtěžující vyplňovat vaší fyzickou adresu při takovém nákupu. Proto nabízíme prodej pouze na základě vašeho emailu, jména a popřípadě telefonu.

Následně zaplatíte kartou a licence se vám okamžitě odešle. Pokud bankovním převodem, tak tam probíhá manuální kontrola platby a většinou se takové doručení lehce protáhne.

Neposkytujeme prodej jako velkoobchodníci. Prodej se uskutečňuje pouze koncovým zákazníkům.

Dále se věnujeme blogu o hrách

Píšeme o hrách, které vyjdou nebo které vyšly a zároveň tak poskytujeme různé gameplay videa či názory od různých lidí na dané hry, abyste si vy i my mohli udělat přehled o tom, která hra je dobrá a která by si zasloužila menší slevu na našem portále.

Hry na PC jsou opět na vzestupu a spousta lidí chce právě hry na PC jelikož je ovládání takové hry úplně jiné, než na konzolích. Avšak i konzoloví hráči u nás najdou místo, protože chystáme vydávat také hry pro Xbox či Playstation 4.