Mobilní domy lákají k celoročnímu bydlení

Tento druh staveb se k nám dostal před zhruba 10 lety z Velké Británie a Nizozemí. Již dávno neslouží pouze k sezónnímu a rekreačnímu bydlení. Pojďme se blíže podívat na to, jaký komfort nabízejí.

Vsaďte na českou kvalitu

Pro českého zákazníka je po všech stránkách mnohem výhodnější nechat si vyrobit mobilní dům od české firmy. Proč zbytečně investovat do nákladů, jež souvisejí s dovozem mobilhomu ze zahraničí, který navíc nebude plně odpovídat vašim představám? Mobilní domky a dřevostavby vyrobené v Čechách jsou uzpůsobeny místnímu klimatu, zvyklostem a potřebám. Nepopiratelnou roli v jejich kvalitě hraje velký podíl ruční práce a použití osvědčených materiálů.

Vylepšení, která stojí za to

Mobilheimy české výroby oproti původní zahraniční verzi jsou vybavené vnitřními omítkami, které jsou vůči těžkým a křehkým SDK deskám efektivnější jak z hlediska praktického, tak estetického. Mobilním domům nechybí ani vnější omítky a zateplení venkovní fasády. Zajímavostí je variabilní nastavení výšky stropu a sklonu střechy. K přesunu hotového domu na vybrané místo není třeba těžké techniky ani jeřábu.

Z čeho můžete vybírat?

Mobilní domy jsou k dostání ve čtyřech cenových úrovních dle jejich vybavenosti a použitých materiálů. Základní řada nabízí domek 3+kk o velikosti 7×11 m. Tyto rozměry a dispoziční řešení lze u jakékoliv řady na požádání změnit. Mezi standardní vybavení patří okna, vstupní i vnitřní dveře, vnitřní obklad, střešní krytina, vnější opláštění, okapy a svody, koupelna, bojler, podlahy, světla, zásuvky, vypínače atd. Luxusnější řady standard a exclusive mají výbavu srovnatelnou, ovšem ve vyšším cenovém standardu. Dáváte-li přednost čistým bílým liniím v kontrastu s dřevěným dekorem, zaujme vás mobilní dům Future. Jeho vzhled je velmi podobný současným moderním novostavbám s plochou střechou.