Advokátní kancelář vás nenechá ve štychu

V životě nastávají čas od času situace, kdy se bez právnických služeb neobejdeme. Proč si zbytečně lámat hlavu zákony, paragrafy a ustanoveními, kterým nerozumíme, když je má zkušený advokát v malíku?

Zaměřeno na obchodní právo

Advokátní kancelář Praha specializující se na poskytování právního servisu podnikatelům vám bude jistit záda. Dokáže totiž poradit s právními záležitostmi týkajícími se obchodních partnerů, zaměstnanců a zákazníků. Rovněž na svá bedra převezme starosti ohledně účetnictví, daní, mezd a personalistiky. Dostanete kompletní balíček služeb a jistotu, že je o vás dobře postaráno. Odpadnou tak náklady s hledáním externích firem, jež by tyto činnosti separovaně vykonávaly.

Je z čeho vybírat

Zkušená právní kancelář nabízí své služby v Čechách i na Slovensku, bez problémů vás dokáže zastoupit před Evropským soudem pro lidská práva. Advokát Praha vám pomůže s ústavním, pracovním, obchodním, daňovým, občanským, stavebním, správním, rodinným a trestním právem. Náplní jeho práce je zastupování klientů ve věci jejich sporů a v jednání s úřady. Samozřejmostí je též zpracování smluv a obhajoba v případě spáchání trestného činu. Zkušený právník se umí orientovat též v oblasti GDPR a s ní spojenou oblastí ochrany osobních údajů. Z toho důvodu je schopen poradit internetovým obchodům, jak s těmi citlivými daty nakládat, aby byly veškeré podmínky v souladu se zákonem.

Specializovaný tým

Seriózně fungující advokátní kancelář se neobejde bez týmu odborníků, kteří se vzájemně podporují. V čele stojí zpravidla advokát zapsaný do seznamu České advokátní a Slovenské advokátní komory. Mezi jeho kompetence spadají právní jednání jednotlivce se státem či výkonným orgánem státní moci. Ohledně daňových služeb se můžete obrátit na vystudované daňové asistenty s bohatými zkušenostmi z oboru.