Prodej a koupě nemovitosti jednoduše s novým portálem CINCINK

Sehnat novou nemovitost, která by odpovídala vašim představám, není nic jednoduchého. Jistý čas a úsilí si žádá také prodej či pronájem vašeho bytu či domu. V obou případech se hodí najít správný portál, kde vše bude přehledné a snadné. A proč je prodej, koupě či pronájem nemovitosti přes portál CINCINK tak jednoduchý? Jde o nabídku dalších důležitých služeb kromě vkládání inzerátů. Více detailů a bližší představení některých doplňkových služeb najdete v článku.

Jděte na to jednoduše s portálem CINCINK

Jaké si to uděláš, takové to máš. Oblíbené rčení platí i pro inzerci či hledání nemovitosti. Volbou intuitivního, přehledného a moderního portálu si můžete usnadnit práci, čas a starosti. Z toho důvodů vznikl férový realitní portál CINCINK, jehož partnerem je Komerční banka. Kromě příjemného uživatelského prostředí a vkládání inzerátů zdarma vyniká také možností objednat si doplňkové služby pro vytvoření lepší prodejní nabídky a podobně. Všechno důležité je dostupné na jednom místě.

Odhad ceny nemovitosti

Jednou z důležitých a velmi praktických služeb je odhad ceny nemovitosti. Zkušený znalec navštíví vaši nemovitost, kterou máte v plánu prodat, a provede odhad na základě konkrétních parametrů. Výsledkem je odhadní cena, kterou se můžete, ale na druhou stranu striktně nemusíte řídit při vymýšlení tržní ceny.

Ověření technického stavu nemovitosti

Ať už jste v roli kupujícího nebo prodávajícího, bude se vám hodit technická inspekce nemovitosti. Slouží hlavně pro kontrolu stavu u starších nemovitostí, kde mohou být přítomné skryté vady. Jejich včasných odhalením budete vědět, do čeho jdete. Výstupem z inspekce je i cenový odhad případných problémů. S tímto postupem výrazně snížíte šanci nutných reklamací, jejichž vymáhání a prokazování může být složité, v budoucnu.

Využijte bankovní úschovu peněz

Převod peněz při platbě za nemovitost je ožehavou chvílí, která si žádá opatrnost a správný postup. Využívá se bankovní úschova peněz, kdy máte jistotu, že vše proběhne v přesném pořadí a nikdo s vašimi penězi neuteče. Cena za úschovu se liší podle složitosti případu, ale jde o investici do bezpečnosti pro zbývající ohromnou sumu peněz. Do banky donesete dokumenty, jako jsou výpis z katastru, kupní smlouvu a identifikační údaje zúčastněných osob a odnášíte si podepsanou dohodu o úschově.

Kde vzít finance?

Koupě nemovitosti je velkým krokem. Ceny jsou vysoké a jen málo lidí si může dovolit pořídit byt či dům bez nutnosti brát si hypotéku. Pro všechny ostatní je na portálu CINCINK dostupná nabídka od Komerční banky. Hypoteční kalkulačka online slouží pro zjištění, kolik si maximálně můžete půjčit, jaká bude zhruba výše splátek a na jak dlouhou vychází splácení.