Reklamní USB flash disky

Personalizované reklamní flash disky jsou skvělým způsobem, jak propagovat vaši firmu, tým, nebo událost. Flash disk s vaším logem nebo ve tvaru vašeho produktu je skvělým dárkem pro vaše nejlepší zákazníky a obchodní partnery. Jelikož jsou USB flash disky velmi užitečné, vaši klienti a zákazníci je budou užívat pravděpodobně velmi často a při každém použití uvidí vaši značku.

Největší výběr reklamních USB flash disků

BlueArrow.cz nabízí největší výběr USB flash disků v oboru. V našem katalogu si můžete objednat prakticky jakýkoli design a tvar USB flash disku, který se někde na světě vyrábí. K dispozici máme 1600 modelů, mezi kterými si určitě najdete tvar, který bude vyhovovat vašemu stylu. Máme USB disky ve tvaru náramků, karet, zvířátek i žertovných figurek.

A pokud si ani tak nevyberete, nevadí. V případě že hledáte skutečně originální USB, které vás odliší od konkurence, vytvoříme vám reklamní USB flash disk v libovolném 3D tvaru ze silikonu či PVC, jen na základě vaší fotografie či nákresu. Provozujete autodopravu? Vytvoříme vám flash disk ve tvaru vašich kamionů. Provozujete e-shop? Můžeme vám vyrobit reklamní flash disk v tvaru nejprodávanějších produktů. Limitem pro to, co dokážeme vytvořit, je pouze vaše fantazie. Na USB flash disky přidáme vaše logo, nebo je ozdobíme vaším vlastním grafickým designem.

Vysoká kvalita a nízká cena

Naše personalizované USB disky jsou vysoce kvalitní. Používáme pouze nejlepší značkové čipy Toshiba a Samsung s kapacitou až 128 GB. V naší nabídce naleznete i reklamní flash disky s několika konektory, takže je kromě počítače dokážete připojit i k mobilnímu telefonu. I přesto vám můžeme nabídnout garanci nejnižší ceny - pokud najdete levnější nabídku než u nás, cenu vám ještě snížíme. Víme, že prezentace propagačních dárků je velmi důležitá. Na přání vám proto můžeme dodat reklamní USB flash disky i ve speciálních dárkových krabičkách.