Reklamní tašky jsou stále trendy

Jaký reklamní produkt je užitečný a zároveň hodně levný na výrobu? Igelitové tašky. Na velkých veletrzích s nimi zabodujete dvojnásobně, protože návštěvníci budou nadšení, že si mají kam dát všechny ty posbírané reklamní předměty od různých vystavovatelů. A v běžném životě je pak určitě také užijí.

Reklamní tašky jsou využívány už odnepaměti. Jistě jich doma také pár máte a možná je i používáte. Když už ne na nákupy, tak na převážení věcí na chatu apod. Své využití si prostě najdou, a ať je nosíte kamkoliv, vždy s nimi děláte reklamu. Tím pádem plní svůj účel. Taková reklamní taška přitom stojí i méně než 50 haléřů, záleží samozřejmě na tom, jakou si vyberete.

Reklamní taška na všechny dárečky

Přijde vám příliš lakomé darovat lidem jen jednu igelitovou tašku? Vždyť nikdo neříká, že se musíte omezovat pouze na ni. Naopak, taška může posloužit jen jako obal, v němž darujete ještě nějaké další drobnosti. Sladkosti, USB flash disk, tužku, zápisník. To jsou takové klasické reklamní předměty. Pokud je ale, na rozdíl od konkurence, dáte do tašky, zabodujete.

Nosí se ještě igelitové tašky?

Jistěže ano. Pod vlivem ekologie se sice čím dál častěji objevují tašky látkové, ale ani ty igelitové ještě zcela nevyšly z módy. Jsou neekologické, pokud je použijete jednou a potom někam odhodíte. Když je ale využíváte opakovaně a poté vyhodíte do žluté popelnice na plasty, nepředstavují až takový problém.

Někteří výrobci tašek se ekologickým trendům podřizují. Například firma Van Gillern vyrábí kromě igelitových reklamních tašek také rozložitelné bio tašky. S těmi si tedy nemusíte dělat starosti, zda škodíte přírodě, nebo nikoliv. A kdyby vám náhodou chtěl nějaký rýpavý zákazník či konkurence vpálit do tváře, že rozdáváte neekologické igelitové tašky, můžete jim vysvětlit, jak se věci mají.