Půjčky od Ammado

Na českém internetu má webové sídlo i finanční portál Ammado, na kterém si kromě zajímavých informací ze světa financí mohou zájemci požádat o půjčky. Jaké produkty Ammado nabízí se dozvíte na následujících řádcích.

Nebankovní půjčka

Nebankovní půjčka Maxi je druh finančního produktu určený pro širokou veřejnost. Jedná se o půjčku, kterou mohou spotřebitelé získat a to v rozmezí od 10.000 Kč až do 800.000 Kč. Jedinou podmínkou je minimální věk spotřebitele 18 let. Maxi půjčku mohou zájemci získat online bez nutnosti návštěv poboček. Jde o moderní a komfortní způsob jak se za rozumných podmínek dostat k půjčce. Úrok z půjčky se přitom začíná na nízké úrovni 4,9% p.a. I samotné doložení příjmů a bonity žadatele je v online formě, což dělá z této půjčky velmi žádaný finanční produkt.

Půjčka bez registru

Kromě klasické nebankovní půjčky Maxi si mohou návštěvníci finančního portálu Ammado vybrat i produkt půjčky bez registru. Tato půjčka je především určena klientům, kteří se v minulosti dopustili drobného platebního prohřešku a dostali se tak do různých bankovních a nebankovních registrů, které jim znemožňují získání běžné půjčky. Půjčka bez registru není samozřejmě bez úplné kontroly platební kázně spotřebitele. Jedná se však o půjčku, při které je analýza zájemce prováděna jiným způsobem, než nahlížení do již zmíněných registrů. O půjčku bez registru je možné žádat v rozmezí 10.000 Kč až do 800.000 Kč.

Půjčka do výplaty

Mini půjčka je název finančního produktu, který spadá do kategorie půjček do výplaty. Jedná se tedy o půjčku na kratší dobu, která je především určena pro jednorázové potřeby spotřebitelů v nezbytných situacích. Půjčka do výplaty se vyznačuje i rychlostí schválení, která může být v řádech pár minut. Doložení příjmu je v mnohem jednodušší formě než to bývá u klasických půjček, stejně jako zkoumání platební disciplíny klienta. Kromě rychlosti schválení půjčky je další velkou výhodou tohoto produktu i možnost odložení splátky a opakované čerpání úvěrového limitu.

Postup žádání o půjčku

V případě, že má spotřebitel zájem o půjčku prostřednictvím finančního portálu Ammado, vybere si z nabídky finančních produktů právě ten, který mu nejvíce vyhovuje a následně vyplní krátkou online žádost. Pro získání půjčky stačí jednoduché připojení k internetu a pár minut času. Následně bude zájemce kontaktován prostřednictvím call centra daného věřitele, který mu poskytne přesné parametry půjčky. Následně jsou klientovi odeslány finanční prostředky na jeho bankovní účet a to bezprostředně ihned po schválení smlouvy o půjčce. V případě zájmu nebo pro další podrobné informace stačí navštívit finanční portál Ammado a to na webovém sídle https://www.ammadopujcky.cz/