Řešení i pro malé podnikatele – hostovaná služba iPodnik

Dnešní podnikání se neobejde bez sdílení řady dat a dokumentů, práce s programy a softwary. Malé firmy většinou nemají čas ani peníze zabývat se softwarovými licencemi, servery atd. Existuje efektivní řešení, jak se s touto situací vypořádat?

Dopřejte si dostatečné IT zázemí

Nemusíte se obávat, není to o tom, že budete muset zaměstnat špičkové IT specialisty. O vše se postará iPodnik, jenž vám mimo jiné poskytne kancelář v cloudu. O co se jedná? Budete mít přístup do online kanceláře odkudkoliv. Stačí mít funkční internetové připojení. Ušetříte tak náklady například za externisty či zaměstnance na home office. Více o hostované službě iPodnik se dozvíte na jejích webových stránkách, které mimo jiné vyhrály v soutěži WebTop100 neboli nejlepší web v oblasti IT.

Netrapte se s účetnictvím

Řadíte-li se k menším firmám, jistě se vám účetní na plný úvazek nevyplatí. Jak získat schopnou účetní, aniž byste byli omezováni místem výkonu práce či pracovním úvazkem? Vsaďte na daňové účetnictví online a najměte si účetní externí. iPodnik má dobré zkušenosti s účetním programem Pohoda, jenž se dlouhodobě drží na špici mezi účetními programy. Díky službě iPodnik můžete využívat všechny jeho funkce včetně objednávek, faktur, archivace výstupů atd.

Vyměňujte data online

Další skvělou pomůckou je Microsoft Office 365 a exchange online. V pohodlí domova se jednoduše dostanete na firemní data, můžete pracovat z počítače, mobilu nebo tabletu. Tato nonstop služba umožňuje připojení se k firemnímu emailu či kalendáři, lze přes ni sdílet a synchronizovat data. Znamená to, že na jednom dokumentu může pracovat více lidí najednou. Tato data jsou ovšem přístupná pouze těm lidem, které k nim mají povolený přístup. Nemusíte mít strach o ztrátu informací, ochrana dat je v rámci služby iPodnik na prvním místě.