Tvorba webových stránek podpoří vaše podnikání

Jestli se vašemu podnikání nedaří přesně tak, jak jste si představovali, může být jednou z příčin žádná či nedostatečná prezentace vaší firmy v internetovém světě. Vytvoření www stránek od profesionála je cestou ke zvýšení vašich tržeb.

Dobrý obsah prodává

Vytvoření webových stránek má své zákonitosti, které je třeba respektovat. Na vašem webu musí potencionální zákazníci najít co, co hledají. K tomu slouží správné rozmístění klíčových slov a dobře napsané texty. I díky tomu se bude váš web nacházet na předních pozicích ve vyhledávačích.

Jak to funguje?

V prvé řadě provede webový specialista analýzu vašich stávajících stránek a zjistí vaše očekávání. Dozvíte se, jak je váš obor vnímán v prostředí internetu a čeho by se dalo využít. V druhém kroku vám bude představeno řešení v podobě zcela nového webu nebo jeho úprav. Odborník vám ukáže svou práci s texty a fotografiemi, které výrazně zvýší atraktivitu webových stránek. Můžete si být jisti, že vytvoření stránek bude přímo na míru. Veškeré kroky, detaily a vylepšení s vámi budou konzultovány. Výsledkem bude web, který se mezi konkurencí neztratí.

Co dalšího můžete očekávat?

Výroba webových stránek není vše, co vám webový specialista může nabídnout. Věnuje se rovněž vyhodnocení jejich úspěšnosti, SEO neboli optimalizaci pro webové vyhledávače, správě PPC a facebookových kampaní, copywritingu a uživatelskému testování webu. Získáte tak internetovou prezentaci na klíč včetně začlenění aktuálních novinek. Vaše webové stránky budou fungovat jak po technické, tak po legislativní stránce. Příkladem je třeba obeznámenost se směrnicemi GDPR. Pro město Plzeň a jeho okolí se digitální konzultant specializuje na tvorbu firemních i osobních webů, a navrhuje a provozuje webové stránky pro instituce, organizace, města a obce.