KLT přepravky, ideální pro použití ve skladech

Plastové přepravní klt boxy jsou perfektním řešením pro B2B prostředí. Své uplatnění naleznou nejen v potravinářském a automobilovém průmyslu. Jsou přizpůsobeny pro plně automatizované procesy. Díky svým jedinečným vlastnostem jsou ideální pro transport, ale i skladování. Už jste o nich slyšeli?

Hlavní výhody plastových klt boxů jsou ploché dnokteré je kompatibilní se všemi systémy, rovné stěny pro maximální vnitřní objem, integrovaný prostor pro etikety a popisky, speciální vertikální zpevňovací žebra pro zajištění maximální stability a stohovatelné nosnosti až 1000kg. Klt boxy je možné totiž stohovat na sebe a tím zaručeně šetří místo při přepravě i ve skladu, zkrátka přesně, tam kde je třeba.

Díky použitému certifikovanému materiálu jsou klt boxy velmi pevné a odolné. Vydrží také rozdílné teploty -10 ºC až +30 ºC a nepodléhají dalším povětrnostním podmínkám.

Pokud potřebujete své zboží uskladnit, přepravit nebo zkrátka uložit, jsou plastové klt boxy společnosti Schoeller Allibert řešením právě pro vás. Vyrábí se v různých velikostech a barváchVelkou výhodou všech obalových materiálů firmy Schoeller Allibert je jejich dlouholetá životnost a 100% recyklovatelnost čímž zbytečně nezatěžují životní prostředí.

Schoeller Allibert vyvíjí, navrhuje a vyrábí recyklovatelné plastové obaly více než 50 let a jsou zaručeně špičkou ve svém oboru. Na českém i slovenském trhu letos slaví 25. výročí působení. Schoeller Allibert dokáže navrhnout optimální řešení obalových materiálů na míru dle Vašich požadavků a možností a tím se dostávají na přední místa na trhu.

Pokud si tedy stále nejste jistí, zda jsou KLT boxy vhodné právě pro vás, neváhejte kontaktovat společnost Schoeller Allibert na info@czechrepublic.cz nebo se podívat na jejich webové stránky.