Znáte portál CINCINK pro koupi a prodej nemovitosti?

Při pátrání po perfektní nemovitosti je potřeba projít všechny dostupné zdroje. Nikdy totiž nevíte, kde zrovna bude číhat inzerát na vysněný dům či byt. Podobné je i v případě, kdy se chcete zbavit svého nemovitého majetku. I tady se hodí co nejvíce míst pro umístění nabídky. Ať už máte záměr jakýkoliv, rozhodně navštivte nový realitní portál CINCINK. Umí totiž nejenom zobrazovat inzeráty, ale má i řadu doplňkových praktických funkcí.

Objevte portál CINCINK

Trhu s nemovitosti se velmi daří, takže inzertní portály zažívají hotový nápor lidí. I přesto ale jen zřídka najdete stránku komplexně řešící problém týkající se prodeje či koupě nemovitosti. Nejde o realitní kancelář, ale opravdu o portál, kde si vše podle potřeby zařídíte zcela sami. Nový férový realitní portál CINCINK vznikl ve spolupráci s Komerční bankou a má představovat pomocnou ruku pro všechny, kdo se vydají do drsného světa trhu s nemovitosti.

Připraveny jsou služby pro kupující i prodávající. Sami se rozhodnete, co vlastně chcete využít a s čím si naopak poradíte bez pomoci. Více informací a lepší představu o nabízených službách najdete přímo na portálu.

Pomoc s prodejem nemovitosti

Velkou výhodou portálu CINCINK je možnost vložení inzerce zdarma. Pokud se tedy rozhodnete pro prodej bytu, stačí udělat hezké fotografie a připravit si popis. Aby se ozvalo co možná nejvíce zájemců, je dobré zachytit nemovitost z nejlepších úhlů. S tím může pomoci například i virtuální vizualizace interiéru nebo 3D plánek nemovitosti, kde je přehledně vidět uspořádání místností. A že nic z uvedeného neumíte? To vůbec nevadí, protože si stačí vybranou službu objednat přes portál CINCINK a je to. K dispozici jsou profesionální texty pro váš inzerát, nafocení bytu, odhad ceny nemovitosti a další praktické služby. Možná se až budete divit, jak může být celý postup jednoduchý a že se v pohodě obejdete bez realitní kanceláře, když na své straně máte správný realitní portál.

Nebojte se koupit byt či dům

Při koupi bytu či domu je potřeba myslet na všechno. Koupě bytu je důležitým krokem, který si pečlivě promyslete. Jakmile vyberete vhodnou nemovitost z nabídky inzerátů, vydejte se na osobní prohlídku. Výraznou pomocí může být technický inspekce nemovitosti, kde za vás odborník prověří případné hůře rozpoznatelné vady. Na stránkách vyřešíte i financování. Jednoduchý výpočet zvládnete přes online hypoteční kalkulačku, a když se vám nabídka bude líbit, stačí si úvěr sjednat v Komerční bance. Jakmile se bude blížit podpis smlouvy, najdete na portálu možnost objednání právních služeb pro kontrolu, že je vše správně. Těsně před úspěšnou koupí je také využití bankovní úschovy peněz, díky které se vám nestane, že o ně přijdete.