Co se vám bude hodit na oslavu narozenin, party nebo svatbu?

Připravujete rodinnou oslavu, máte v plánu uspořádat velkolepou party, či vás čeká ten nejkrásnější den v životě? V tom případě se neobejdete bez řady pomůcek, které tuto slavnostní příležitost posunou k dokonalosti. O čem je řeč?

Nepostradatelné balonky

Jsou univerzálním předmětem, jejž využijete téměř všude. Balonky na oslavu jsou k dostání v různých barvách, velikostech a materiálech. Kromě klasických gumových si můžete rovněž pořídit fóliové nebo modelovací balónky, s nimiž se hlavně na dětských oslavách užije spousta zábavy. Zůstaneme-li u oslav pro děti, pokud máte dostatek prostoru na zahradě, nakupte i vodní balonky a bomby. Postaráte se tak o nezapomenutelný zážitek plný legrace, radosti a smíchu.

Příslušenství, které se bude hodit

K balonkům neodmyslitelně patří helium, jež zajistí, aby se vydržely vznášet až 5 hodin. U fóliových balonků tento efekt přetrvá až po několik dní. Použijete-li navíc speciální gel, jejich schopnost vznášení se bude prodloužena až 25×. Helium na balonky můžete zakoupit v lahvi pro jednorázové použití nebo ve formě spreje. K dostání jsou rovněž výhodné sady skládající se z lahve s heliem a několika kusů balonků.

Aby vše bylo perfektní

Svatební den patří k nejvýznamnějším událostem v životě. Z toho důvodu bychom si ho měli náležitě užít, abychom na tuto slavnostní chvíli rádi vzpomínali. V rámci příprav je tedy třeba věnovat dostatek pozornosti výzdobě, kde kromě květin hrají hlavní roli též balonky. Volíme je nejlépe v bílé barvě či pastelových odstínech, aby vhodně doplňovaly další svatební dekorace. Na stolech by neměly chybět svatební jmenovky. Jestliže se s nimi nechcete vyrábět, zakupte je v internetovém obchodě OLO.cz. Zde najdete kromě balonků, helia a svatebních dekorací rovněž svíčky na dort, kostýmy, hračky a drobné dárečky.