Kvalitní stěhování Praha pro domácnosti i pro firmy – to je Vektos

Potřebujete se přestěhovat? Stěhování domácností, firem, ale třeba i jen dílčí stěhovací služby, jakými jsou například vynesení těžkého břemena do patra a montážní služby – to vše lze poptat doslova pod jednou střechou, u firmy Stěhování Vektos Jakuba Malého.

Firma se specializuje především na stěhování Praha. Což však rozhodně neznamená, že vás nepřestěhuje v okolí Prahy, nebo vás i s vašim nábytkem neodstěhuje kamkoliv v České republice, případně v Evropě. Vektos nabízí stěhování bytu, domu, firmy, kanceláře, skladu nebo obchodu. Společnost přestěhuje i úřad, školu, hotel a penzion. Za deset let své činnosti si firma vybudovala skvělý profesionální tým, který stěhuje spolehlivě, rychle a vždy se vstřícným přístupem.

Zabalte si sami, případně zaúkolujte Vektos

Když se poprvé stěhujeme od rodičů, obvykle odcházíme se dvěma taškami přes rameno. Postupem času se nám nahromadí spousty věcí. Dokonce ještě ani nemusíme vlastnit nábytek, abychom už k přestěhování potřebovali pomoc stěhováků. Zejména, pokud nemáme auto.

Stěhování zařízeného bytu a stěhování domu, kde už delší dobu bydlíme, mnohdy s partnerem či s dětmi, dokáže být skutečně hodně stresující záležitostí. Vždy si třeba věci ulehčit, avšak tím správným způsobem. Pokud vás teď napadla myšlenka, že vše prostě naházíte bez ladu a skladu do pytlů a do papírových krabic, tak tohle je přesně ten nejhorší způsob. Přistupte k tomu přesně naopak. Čím více si dáte záležet na balení, tím méně stresu pak zažijete při vybalování. Když si třeba oblečení zabalíte do krabic přesně tak, jak jej máte v komodách, a to, co je na věšáku, dáte do krabic s možností věšení, pak jej bez nutnosti praní, žehlení či skládání prostě jen přesunete zpátky na své místo.

Stejně chytře lze zabalit potraviny, kuchyňské vybavení, kosmetiku a celou výbavu koupelny – prostě vše, co stěhujete. Nezapomeňte krabice vždy viditelně označit. Nestačí napsat „kuchyně“. Krabic s takovým obsahem budete mít nejspíš přehršle. Rozepište se více. Ať víte, zdali v krabici najdete talíře a příbory, nebo těstoviny a čaje. Jen tak budete vědět, které krabice vybalovat nejdříve a co v nich najdete.

Takto kvalitně se máte možnost zabalit sami, případně směle o tuto službu požádejte Vektos. Umí ji pro vás zajistit.

Speciality, které Vektos nabízí

Stěhování Vektos, to nejsou jen služby klasického stěhování. Poptávat lze i speciální služby, jako je stěhování v rámci jedné budovy, drobné stěhování (např. jenom pár kusů nábytku), stěhování do patra bez výtahu, přenášení těžkých a objemných břemen (kamna, klavír apod.) či stěhování na klíč.

Co si pod stěhováním na klíč představit? Že to budete mít skutečně téměř bez práce. Ať již stěhujte domácnost nebo firmu. Vektos vám vše zabalí, zajistí demontáž, pak bezpečně přepraví, nábytek opět smontuje a vše vybalí. Vy si třeba na víkend odjedete na chalupu a v neděli večer už automobil přistavíte na nové adrese bydliště. A rovnou bydlíte se vším všudy. Stěhování na klíč je úžasná služba i pro firmy. Zaměstnanci v pátek odejdou z práce a v pondělí již na jiné adrese najdou opět svůj stůl i s připojenou počítačovou a kancelářskou technikou. I tohle umí Vektos.

Vše, co stěhováci Vektos umí, vám rádi poskytnou i v rámci dílčích služeb. Nemusíte poptávat kompletní stěhování domácnosti. Firma vám nabídne i samostatné služby autodopravy, montáž nábytku, balící servis, vyklizení a likvidaci, manuální výpomoc (například při vykládání kamionů, na veřejných akcích, ve skladech apod.), i předání bytu v top stavu k nastěhování novému nájemci (po odstěhování bývalého majitele, vyklizení, opravách, malování a úklidu).