Betonová stěrka vtiskne interiéru punc nadčasovosti

Ve stavebním průmyslu se technologie neustále zdokonalují, přicházejí různé styly a používají se odlišné materiály než před takovými deseti lety. V poslední době na popularitě získaly betonové stěrky, které vnesou do vašeho interiéru šedé, respektive zemité tóny. Plánujete rekonstrukci interiéru? Přemýšlíte, jak zatraktivnit koupelnu, kuchyň či chodbu? Betonová stěrka je ideální volbou, a to nejen z estetického, ale i praktického hlediska.

Betonové stěrky nacházejí široké uplatnění. Vhodné jsou do koupelen, ložnic, kuchyní, obývacích pokojů, ale klidně i chodeb. Záleží pouze na vás, kam chcete šedou barvu zakomponovat. Betonová stěrka se může aplikovat klidně na už vymalované stěny, nebo na teprve omítnutou zeď, takže si ji zamilujete jak při rekonstrukci, tak i při stavbě nového domu.

Jak vybrat betonovou stěrku?

S betonovou stěrkou docílíte různých efektů, dokonce až uměleckých děl (s trochou nadsázky). Ujasněte si, jaké provedení by se vám zamlouvalo, protože co člověk, to jiné požadavky a jiné představy. V první řadě byste si měli vybrat vhodný odstín, stejně tak si pohrajete i se strukturou, hladkostí, metalízou, leskem a podobně.

Jestliže si necháte betonovou stěrku aplikovat od profesionální společnosti, nejprve s ní zkonzultujte, jak by měl výsledek vypadat, abyste potom nebyli zklamaní. Preferujete matný design, nebo byste chtěli spíše lesklý luxusnější vzhled?

Betonová stěrka a její životnost

V betonové stěrce jsou přírodní materiály, a to konkrétně vápenec, mramor, cementová pojiva, voda či jiný příměsový materiál. Co se životnosti týče, ta se pohybuje okolo patnácti let.

Jestliže hledáte specialistu, jenž vám dokáže betonovou stěrku do místností nanést, obraťte se na společnost AB Parket, která se nachází v Praze.