Zajímavé trendy spodního prádla

I spodní prádlo se inovuje a prochází různými proměnami, aby dosáhlo určitého stupeň dokonalosti. Zajímavé spodní prádlo vytvořili Němci i Dánové. Pojďme se spolu podívat, o čem je řeč.

V Německu se prodává spodní prádlo s čipem

První myšlenkou společnosti, která prádlo vyrobila, bylo produktem pomoci mladým lidem a odlákat je od smartphonů. No a výsledek byl překvapivý. "Inteligentní prádlo" jim pomohlo trávit více času se svou polovičkou. Tisíc kusů se vyprodalo do šesti týdnů.

Jak prádlo funguje?

Prádlo růžové barvy má v sobě zabudovaný čip. Ten si oba partneři snadno propojí s aplikací a mohou se věnovat milostných aktivitám. Pokud totiž jeden z partnerů projde kolem toho druhého, který právě tráví čas na telefonu, a nevěnuje se mu, čip vyšle aplikaci signál a smartphone přejde do módu láskyplných chvil. Mód blokuje hovory, zprávy a začne přehrávat romantické písně, díky čemuž vytvoří ještě lepší atmosféru. Jak vidíte, i pomocí spodního prádla je dnes možné vyzrát nad odcizením.

Dánsko vyvinulo spodní prádlo, které můžete nosit i několik týdnů

Dánská společnost Organic Basics podle všeho vynalezla spodní prádlo, které nemusíte prát i několik týdnů. Prádlo je svěží a vy ho klidně nosíte i několik dní. Společnost bojuje proti bakteriím na spodním prádle pomocí stříbra. To je antimikrobiální a zabíjí bakterie a mikroorganismy. Používá produkt s chloridem stříbrným. Ten brání 99,9 % bakteriím, aby na prádle vytvářely pach.

Přestože produkt podle testovacích skupin stále není dokonalý, dánská společnost si za ním stojí. Je ale otázkou, zda bude mít na trhu úspěch. Mnoho lidí totiž nebude nosit prádlo několik dní po sobě (i kdyby bylo maximálně hygienické) z důvodu, že by se v něm cítili nepohodlně.

Důležitost spodního prádla

Spodní prádlo byste neměli podceňovat. Jde o praktický kousek, který nosíme neustále. Právě díky spodnímu prádlu se cítíme komfortně, což může ovlivnit i celý náš den. Bavlněné dámské spodní prádlo vám nabízí hned několik typů a střihů, ze kterých si ten pravý vybere zaručeně každá žena. Můžete si vybrat kalhotky s vysokým pasem, které schovají větší bříško, bezešvé kalhotky nebo sexy brazilky. Přesně na míru vaší náladě, či plánům na každý den.