Plastové palety nacházejí uplatnění v různých skladech

V podnikatelském světě nastávají různé situace, které vyžadují třeba zajištění pomůcek a pořízení potřebného vybavení. Pokud disponujete skladem, v němž uschováváte různorodý materiál, řešíte i otázku o tom, jakou formou ho skladovat. Ideální volbou jsou plastové palety, jež nacházejí uplatnění ve skladech jakéhokoliv zaměření. V následujících řádcích vám představíme nejen jejich výhody, ale i specialistu na jejich výrobu.

V první řadě vás nadchne, že plastové palety jsou vysoce odolné a kvalitní, takže zvládnou i náročné prostředí. Vybrat si můžete z několika rozměrů, které jsou navíc naprosto kompatibilní s kontejnery a boxy. Vzhledem k současné situaci, kdy se dbá na ekologii a životní prostředí, vás plastové palety nezklamou, neboť se už vyrábějí z plně recyklovatelného materiálu.

Plastové palety od Schoeller Allibert

V tomto segmentu působí třeba evropská elita jménem Schoeller Allibert, v jejíž nabídce najdete plastové palety s euro rozměry 1200×800, ovšem nechybí ani další variace. Záleží tedy pouze na vás, jakou potřebujete. Velice žádané jsou konkrétně modely RackPal a H1, přičemž vybrat si můžete ještě ze tří variant, a to light, medium a heavy.

Plastové palety využijete prakticky kdekoliv, ať už podnikáte v zemědělství, automobilovém průmyslu, potravinářství, nápojovém průmyslu, maloobchodě, průmyslové výrobě či poolingových službách.

Kontejnery, přepravky i palety

Schoeller Allibert má ve svém pestrém produktovém portfoliu skladovací kontejnery, paletové kontejnery, skládací přepravky, stohovatelné přepravky, ale i nápojové přepravky či plastové vozíky.

Spokojení budete jak s přístupem, tak i cenovou nabídkou. Stačí společnost Schoeller Allibert kontaktovat a domluvit se na všech detailech. Usnadněte svým zaměstnancům práci, zároveň ji i zefektivníte.